Bol u desnom delu abdomena, loše varenje...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jan 29, 2016 1:23 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Bol u desnom delu abdomena, loše varenje...
Sve je počelo pre oko mesec dana. Osećala sam se dobro, a onda je jedne noći sve počelo, odjednom sam dobila jaku groznicu, vilica mi se tresla i počeli su prilično jaki bolovi sa desne strane abdomena, ispod rebara. To je trajalo nekoliko sati, nisam mogla da spavam, niti da nađem neki položaj koji bi mi odgovarao. Onda se to malčice smirilo i mogla sam malo da zaspim. Sledećeg dana sam i dalje imala groznicu, bilo mi je hladno i iz nekog razloga me je vrat malo boleo sa prednje strane (to se pre nikada nije dešavalo) i negde cele te nedelje sam osećala slabost, zujanje u ušima i pomalo bolove u nogama. Nisam imala ni neki apetit tih desetak dana. Što se tiče stolice, svih ovih dana, dijareju sam imala dva puta samo, rekla bih čak da sam bliže zatvoru. Stolica je ili normalna, ili ponekad malo žućkasta, a primetila sam da ima mukusa i ponekad i malo nesvarene hrane. Ono što je bitno je da taj bol sa desne strane nije nestao, javlja se ponekad, samo nije tako jak kao te noći. Zaboli me na momente i sa leve strane abdomena, ali uglavnom samo sa desne strane. Izbegavam da jedem prženo i masno (nikada nisam ni volela takvu hranu) i sve što se teže vari, tipa kupus i sl. U poslednje vreme mi je nadutost glavni problem. Čak i posle manjeg obroka. Takođe, imam ponekad tahikardiju posle jela, pomalo i vrtoglavicu i ne mogu da dišem. Gorušica se isto javi s vremena na vreme, to je nešto što se dešavalo i pre ovoga. Inače, imam 22 godine i nemam nekih zdravstvenih problema, makar koliko znam. Da sam mogla, otišla bih kod lekara odavno, ali nemam sređeno zdravstveno osiguranje trenutno. Svaka pomoć je dobrodošla, makar samo da znam šta BI MOGLO da bude. Hvala svima unapred.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Bol u desnom delu abdomena, loše varenje...
Треба одмах да одеш код хирурга јер можда имаш упалу слепог црева.