Pomoc

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
kubura90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 21, 2016 3:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoc

Post od kubura90 »

Pozdrav svima

pre par meseci poceo je da mi curi sekret iz anusa i kada sam isao u wc ponekada je bilo malo krvi na papiru. Citao sam da su to moguce hemoroidi, ali ja izgleda imam i unutrasnje i spoljasnje. Pre nekih mesec dana prestalo je sa sekretom ali pojavilo se nesto drugo. Nisam mogao da se obrisem normalno, koliko god da sam brisao posle velike nuzde uvek mi je anus bio prljav. Da na pomenem samo da sam uvek brinuo o higijeni, znaci operem se uvek posle nuzde, naravno ako sam kod kuce. Medjutim kada se okupam i napokon obrisem sve, posle pola sata, sat vremena, opet imam osecaj kao da se nisam obrisao i trcim u wc. I naravno opet je prljav papir, kao da sam obavio veliku nuzdu.Moje pitanje da li je to normalno, ako covek ima hemoroide ili je nesto drugo u pitanju ?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pomoc

Post od aaaca »

То није нормално а није ни последица хемороида. Вероватно си добио гљивичну инфекцију па се лучи слуз која онда несметано излази из ануса. Можда и неки паразит, не знам.
kubura90
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 21, 2016 3:58 pm

Re: Pomoc

Post od kubura90 »

Ok, hvala na odovoru.
Odgovori