Pomoc oko fimoze

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
boco123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 19, 2016 6:44 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoc oko fimoze

Post od boco123 »

Pozdrav svima,Imam 13 godina uskoro punim 14-,muci me problem kod fimoze.Ne znam kako da saopstim roditeljima a raspitivao sam se o tome trazio svasta na google i pise da je bolje resitu fimozu-obrezati radi higijene i lakseg seksa.Mene to brine pa mozete li mi opisati bolove i kako bih saopstio roditeljima ili kad bih trebao raditi operaciju sa kojom godinom.Takodje bili mogao ikako resiti fimozu nekom vjezbom ili slicno tako,molim vas odgovorite mi hvata me mucnina kad pomislim na to.. :( :oops: :-?
boco123
Novi član
Novi član

Re: Pomoc oko fimoze

Post od boco123 »

boco123 napisao:Pozdrav svima,Imam 13 godina uskoro punim 14-,muci me problem kod fimoze.Ne znam kako da saopstim roditeljima a raspitivao sam se o tome trazio svasta na google i pise da je bolje resitu fimozu-obrezati radi higijene i lakseg seksa.Mene to brine pa mozete li mi opisati bolove i kako bih saopstio roditeljima ili kad bih trebao raditi operaciju sa kojom godinom.Takodje bili mogao ikako resiti fimozu nekom vjezbom ili slicno tako,molim vas odgovorite mi hvata me mucnina kad pomislim na to..Uzgred mislio sam da radim operaciju za 2godine kada budem imao 15-aest. :( :oops: :-?
Vucko0078
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 19, 2016 9:22 pm

Post od Vucko0078 »

boco123 napisao:
boco123 napisao:Pozdrav svima,Imam 13 godina uskoro punim 14-,muci me problem kod fimoze.Ne znam kako da saopstim roditeljima a raspitivao sam se o tome trazio svasta na google i pise da je bolje resitu fimozu-obrezati radi higijene i lakseg seksa.Mene to brine pa mozete li mi opisati bolove i kako bih saopstio roditeljima ili kad bih trebao raditi operaciju sa kojom godinom.Takodje bili mogao ikako resiti fimozu nekom vjezbom ili slicno tako,molim vas odgovorite mi hvata me mucnina kad pomislim na to..Uzgred mislio sam da radim operaciju za 2godine kada budem imao 15-aest. :( :oops: :-?
Poz imao sam isti problem to se riješava hirurški osječe ti to samo i 7 dana imaš konce koji sami spadnu nakon 7 dana tako da ne brigaj ;) a inače boli samo kada ti zabije inekciju u penis i onda dalje ništa ne osjećaš,ja sam to sa 16 riješio i uživam u sexu i mastrubraciji
boco123
Novi član
Novi član

Post od boco123 »

Aha u redu ali kako cu objasniti roditeljima ? :roll:
boco123
Novi član
Novi član

Post od boco123 »

TJ kako da im saopsim
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Фимоза се може решити свакодневним развлачењем кожице. Иначе то је била обавеза родитеља да те науче и воде рачуна.

Дакле неколико пута дневно треба да кожицу повлачиш уназад како би се постепено одлепљивала. Треба притом да испираш воденим раствором соде бикарбоне уз благо трљање прстима како би се скинуле све наслаге са слузокоже.

Претражи форум мало детаљније. Има добрих искустава.
boco123
Novi član
Novi član

Post od boco123 »

Asa u obicnom stanju to jeste kada je potpuno smanjen mogu lagano da spustim skoro do pola ali opet se bojim da se sto ne dogodi pa vratim ali u punoj erekciji ne mogu
stefanstf99
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 25, 2015 3:49 pm

Post od stefanstf99 »

boco123 napisao:Asa u obicnom stanju to jeste kada je potpuno smanjen mogu lagano da spustim skoro do pola ali opet se bojim da se sto ne dogodi pa vratim ali u punoj erekciji ne mogu
Momak, isti slucaj sam imao, samo sto ja imam 17godina, samo vezbaj, ja sam to za mesec dana sredio.

Posle svakog tusiranja razvlaci blago kozicu i prevlaci sto vise mozes, onda kada postignes erekciju takodje pokusaj sto vise da prevucem.

Ja sam u erekciji mogao vrlo malo da povucem, posle me uzasno stiska i boli, a sada mogu da otkrijem ceo glavic i jos jedno pola cm :D

Takodje sam imao problem sa frenulumom, vidi se da se bas zategne, ali vremenom i vezbom se sve to sredi.

A ako imas i preosetljiv glavic, sto je normalno, ja sam to sredio tako sto sam ga stalno pipkao, pa dok ga perem isto, prija mi bas, a sad se smanjila, ali ne toliko, sad je perfektno :D
boco123
Novi član
Novi član

Post od boco123 »

Tek mi je 13 godina,oustalom do 16naeste mogu izvuci kao iz picke(nadam se) evo ja pokusavam svaki dan po 3,4 puta spustam do sredine pa povucem a kad mi je u punoj erekciji primijetio sam da mogu malo vise da povucem ali bas ono malo vise,hvala ti na ovom komentaru. :lol: :lol: :lol:
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

boco123 napisao:Aha u redu ali kako cu objasniti roditeljima ? :roll:
Najnormalnije im kažeš ako za tim bude potrebe, nisu te donele rode
Odgovori