Opet krv na toalet papiru
Opet krv na toalet papiru
Molim za savet, ljudi. Svojevremeno, letos sam imao ogroman problem, nepodnosljivo pecenje i bolove pri velikoj nuzdi, krv na toalet papiru, haos. Sve se desavalo pre odlaska na more i tu sam prelomio da odem kod lekara da se vidi sta se desava. Otisao sam kod proktologa, uradio mi je pregled plus, valjda anoskopiju. Utvrdjena je analna fisura, a imam i unutrasnje hemoroide 3. stepena, ako se ne varam. Prepisao mi je kremu iz Ivancic i sinovi i jos neke propratne stvari. Promenio sam nacin ishrane koliko-toliko i sve se to zalecilo. Ipak, pre nedelju dve sam imao bas tvrde stolice koje su izazivale peckanje pri defekaciji i trag krvi na papiru. Mazao sam odmah Flogocid i bude kao bolje. MEdjutim, juce posle nuzde MNOGO crvene, sveze krvi na papiru ali ne i bolova, pecenja. Slicno se ponovilo i malopre. NE znam sta da mislim sada. Smorio sam se zestoko. Sta uraditi? Pre izvesnog vremena me je neki gastro slao na kolonoskopiju zbog tog nekog cudnog osecaja nelagode u donjem desnom delu stomaka, pa sam isao po Urgentnom i na kraju misle da iam hronicnu upalu slepog creva. Radio sam i skener i sve je kao ok. Ali sta da mislim za ovu krv? Neko savet, osim idenja kod lekara sto i sam znam, ali danas je 01.01.
Re: Opet krv na toalet papiru
Sam sebi najvise mozes pomoci ishranom, plus dosta kretanja-setanja, malo sedenja itd.