bol u grudima

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

bol u grudima

Post od annamaria »

Molim vas za savjet Prije godinu dana radila sam ekg nekolko puta ultrazvuk srca i on ok pritisak zadnji put mjeren prije 5 dana 120-75 Sad moj problem je sljedeci opet me boli u grudima sredina lijeva strana najvise dio izmedju plecki i gornji dio kicme kad me neko prstom takne u taj dio kicme sva se savijem koliko boli udara u ruke kad ocu da se ispravim bol je jacaizmedju plecki i donji dio kicme
Jucesam nosila dijete od 17 kila jer je spavala a autom nisam mogla blize Kad sam dosla kucisva sam bila mokra a duvao je hlad vjetar
Sad vas pitam da li ta bol moze biti od srca ili opet od kicme i misica
Da li se moglo sta promjeniti na srcu za ovu godinu
I jos da dodam nalaze vadila prije 4 mjeseca i ok
Molim vas da li opet moram kontrolisati srce
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Postovana,

Najverovatnije imate MIOFIBROZITIS izmedju plecaka, hronicno izmenjene misice koji daju pritisak na nerve i taj bol "zraci" duz medjurebarnih misica. Srce verovatno ne morate snimati, mada ce lekar sigurno meriti tenziju i slusati srcane tonove.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

Post od annamaria »

Hvala vam dr Sinoc me nije bolilo dok sam spavala i kad sam ustajala ali jutrost usi ko zacepljene sad najvise boli gornji dio kicme vrat jedva mogu saget glavu Onda boli i u ledjima i u grudimaJedva micem rukama toliko zategli misici ledjaA i glava pocinje boliti Sutra cu dr ali vas moli da mi odgovorite kako sebi sad mogu pomoci ,sta mi preporucujete Neke masaze ma bilo staHvala vam puno
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Antireumatike 2xdnevno (diklofenak, naproksen, tenoksikam...) i miorelaksanse uvece (tetrazepam).

Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori