ZDRAVO!
Da li mi neko može ponuditi tacan odgovor, odnosno utvrditi odgovarajucu dijagnozu na osnovu slijedecih simptoma. Naravno, bila bih Vam jako zahvalna, da mi preporucite ono sto bi mi u sto kracem vremenskom periodu pomoglo, i otklonilo ove nepodnosljive tegobe. Jaka bol u vaginalnom predjelu, koja se siri abdomenom, tacnije u predjelu malog stomaka. Nema specifisnog iscjedka, otekline, crvenila, svrbeza. Znaci samo osjecaj jakog i tupog bola, te osjecaj kao da se unutra nesto pomijera. To se pojavilo prije dva dan. U pitanju je djevojka, koja nije imala sexualnog odnosa. Hvala unaprijed!
Vaginalna bol
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 29, 2015 4:08 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 29, 2015 4:08 pm
Re: Vaginalna bol
Student 91 napisao:ZDRAVO!
Da li mi neko može ponuditi tacan odgovor, odnosno utvrditi odgovarajucu dijagnozu na osnovu slijedecih simptoma. Naravno, bila bih Vam jako zahvalna, da mi preporucite ono sto bi mi u sto kracem vremenskom periodu pomoglo, i otklonilo ove nepodnosljive tegobe. Jaka bol u vaginalnom predjelu, koja se siri abdomenom, tacnije u predjelu malog stomaka. Nema specifisnog iscjedka, otekline, crvenila, svrbeza. Znaci samo osjecaj jakog i tupog bola, te osjecaj kao da se unutra nesto pomijera. To se pojavilo prije dva dan. Posljedice, izmedju ostalog su, i problemi dok sjedim, hodam, lezim, znaci u bilo kom polozaju, prati me jaka bol bez prestanka. O cemu se radi, moli Vas pomozite mi???
U pitanju je djevojka, koja nije imala sexualnog odnosa. Bas iz tog razloga, neugodno mi je posjetiti ginekologa, pa pokusavam da na ovaj nacin saznam i regulisem to.
Hvala unaprijed!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Vaginalna bol
Можда упала јајника. Треба да проба са грејањем стопала у лавору са врућом водом, свакодневно бар пола сата. Наравно да после треба да се утопли.