aritmija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
1995
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 07, 2015 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

aritmija

Post od 1995 »

imam otkucaje srce preko 100,nekoliko puta sam cak imala 133. tad sam osecala blagu vrtoglavicu.. imam 20 godina. sada cesce osecam blagu vrtoglavicu i lupanje srce,nemam bolove. osecam cak ponekad i blago gusenje.. mozeli neko da mi da savet o cemu se radi i da li je neko imao slicne probleme.. hvala.. :)
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: aritmija

Post od tanja68 »

Pa morate kod kardiologa, samo posle detaljnog pregleda on vam moze reci sta je u pitanju i odrediti terapiju.
Ja imam isto vrlo visok puls i dobila sam lekove koji su mi to stabilizovali ali nemam ni vrtoglavicu ni gusenje, tako da svako od nas je ipak specifican slucaj i morate ici kod specijaliste.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Немој да пијеш сокове и остале глупе напитке. Повећај унос чисте негазиране слабоминералне воде. И обавезно да једеш домаће супице.
1995
Novi član
Novi član

Post od 1995 »

a mozda je anoksiznost?
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Moze da bude ali to ti niko na internetu ovako napamet ne moze reci. Treba da odes kod kardiologa da se iskljuci problem sa srcem pa tek onda videti sta dalje tj. leciti anksioznost ako je ona.
Nisi rekla kada ti je puls preko 100, uvek ili samo u odredjenim situacijama?
1995
Novi član
Novi član

Post od 1995 »

ponekad inace naidje u stanju mirovanja..inace je od 80 do 90.. takodje sam se porodila prije 5 meseci,a prvi put sam osetila takve promjene 2 meseca poslije porodjaja.. mozda je postporodjajna depresija bila tad? :) ali se nastavilo. citala sam o anoksiznosti i vecinu simptoma imam a i uzroke,jer sam dosta plasljiva,mislim o problemima koje nema,sta ako se nesto desi.. neznam.. hvala na savetima..
Odgovori