Nezeljena trudnoca pomoc hitnoo

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sasaginko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2014 1:08 am

Nezeljena trudnoca pomoc hitnoo

Post od sasaginko »

Postovani. Djevojka je poslednju menstruaciju imala 28.10.15. Prvi odnos smo imali 05.11 i ona je bila nevina. Danas 08.11. imali smo odnos sa kondomom, medjutim kondom je pukao a ja nisam ejakulirao. S obzirom da su plodni dani da li je ostala trudna?
Ako jeste da li ce joj postinor pilula stetiti jer ima tek 18. I sta ce se desiti ako je popije a ako nije doslo do oplodjenja? Hvala unaprijed frka nam je.....
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Nezeljena trudnoca pomoc hitnoo

Post od aaaca »

А како је могла да затрудни ако ниси ејакулирао?!
sasaginko
Novi član
Novi član

Post od sasaginko »

Citao sam mnogo na internetu da postoji mogucnost od preejakulata posto je plodni dan.
Takodje sam citao da su mnoge ginekolozi savjetovali da popiju pilulu za dan posle.
Tako da sam jutros kupio ela one koja kosta 35 evra, popila je i nadam se da joj nece puno poremetiti organizam. Ima li neko iskustva sa njima? I hvala na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Лекари увек саветују да се пију њихове таблетице тако да то није мерило. Проучи шта се дешава као последица таблета, па ћеш видети колико је штетно. И надам се да ће се неко јавити да стручно прокоментарише.
sasaginko
Novi član
Novi član

Post od sasaginko »

Sve znam, ali ipak steta je manja nego nezeljena trudnoca... Mladi smo neiskusni tek smo poceli sa tim i odma problem. Nisam od onih koji misle da sve znaju i stvarno pazim i koristim zastitu i provjeravam je svakih minut da nije negdje pukla, i eto desilo se. Nadam se da ce sve biti kako treba i od sada cemo imati odnose samo tokom neplodnih dana sa zastitom, takodje bez ejakulacije. Valjda ce biti ok. A nekad kada razmisljam ovako kajem se sto smo i pocinjali. :/
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

У животу многе ствари на који год начин да урадиш увек можеш да се кајеш.

Иначе субјективно, секс пре брака није само ствар избора него уверења. А објективно, то је Божија ствар као и последице.
Odgovori