Jutarnje mučnine

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lepiaf
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 29, 2015 11:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Jutarnje mučnine

Post od lepiaf »

Za sada imam dijagnozu Iritabilnog kolona, imam zakazano još sa gastroenterologom, sve ostale pretrage su u redu. Preko dana i uveče nemam nekih većih tegoba koje mi remete život ali od kada mi se javio problem sa crevima imam poremećen san. Zapravo, legnem ja oko 11, 12 uveče i odmah zaspim, spavam do nekih 6 ujutru i obavezno se budim uz mučninu i potrebu za velikom nuždom. Često se dešava da ih imam dve u periodu između 6 i 7, dijareja možda jednom u nedelju dana. Nakon toga nekako zaspim, uz mučenje od pola sata, sat i odspavam još dva sata. Nakon toga se osećam dobro. Da naglasim da nisam do sada nijednom povraćao. Mnogi mi kažu da je normalno to sa stolicom rano ujutru, mada mene pomalo plaši ta činjenica da se budim uvek u isto vreme sa mučninom. Da li ima neko ko ima sličnih problema ili neki savet?

U poslednjih mesec dana sam sredio malo ishranu, jedem pet puta dnevno manje obroke, raznovrsnu hranu itd. Pijem flobian jednom dnevno i počeo sam sa kalcijum karbonatom koji mi je sredio proliv.

Pozdrav.
Odgovori