Probadanje/bol srca

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Stefan Ambrus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 13, 2015 8:02 am

Probadanje/bol srca

Post od Stefan Ambrus »

Pozdrav svima , zovem se Stefan i relativno sam nov sto se tice ovog foruma. Imam 18 godina ( uskoro 19 ) bavim se sportom ali isto tako i sedim za racunarom dosta dugo. Pre dva dana sam osetio probadanja u predelu grudi , tacnije levo , upravo na mestu gde je srce. Nakon dva dana , manje me probada , a i kada se desi bol je relativno slabiji. Tokom dana se ti bolovi smenjuju. Tipa , prestane da me boli , i opet pocne nekih 10-15 minuta da me bukvalno boli srce , ne probada , nego boli , naravno ne znam da li je srce ili misic pored , ali eto pitam vas.. kada taj bol nestane , sve je normalno , pa se onda desi u toku dana 3-4 puta probadanje u predelu srca, sto me malo uplasi. Nerviram se u poslednje vreme , dosta problema , i u porodici i ovako , pa se trudim da sa svim tim izadjem na kraj. Zelim da mi neko od vas pomogne i da savet , sigurno cu , ako nastavi da me probada/boli ovako kao do sada , otici kardiologu.. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Probadanje/bol srca

Post od aaaca »

Пази, ако имаш много нервирања онда може да буде незгодно.

Да немаш таквих стресова рекао бих ти да је у питању горњи део кичме - између лопатица. Вероватно је комбиновано, али нервирање треба да средиш.
Odgovori