Krvarenje posle abortusa
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Krvarenje posle abortusa
Pre 20 dana sam imala abortus. Posle 10 dana sam bila na kontroli i ginekolog je rekao da je sve u redu. Medjutim, ja jos uvek krvarim. Krvarenje je oskudno ali ne prestje. Molim da mi neki ginekolog odgovori da li je to normalno.
Re: Krvarenje posle abortusa
Pozdrav svima!
Abortus sam izvršila 18.12.2012. i dobila sam tablete od kojih nisam odmah krvarila,no 22.12. je počelo. Traje mi već 14 dana , pa sam zabrinuta, iako sam odmah od doktora dobila informaciju da će krvarenje biti duže nego inače . Nije obilno,ali me zabrinjava. Molila bih za neki savjet ili neki sličan slučaj,pa da sse malo smirim . Unaprijed hvala :*
Abortus sam izvršila 18.12.2012. i dobila sam tablete od kojih nisam odmah krvarila,no 22.12. je počelo. Traje mi već 14 dana , pa sam zabrinuta, iako sam odmah od doktora dobila informaciju da će krvarenje biti duže nego inače . Nije obilno,ali me zabrinjava. Molila bih za neki savjet ili neki sličan slučaj,pa da sse malo smirim . Unaprijed hvala :*
Imala sam kiretazu 4. 7. krvarila sam vrlo malo, ali je ostavljalo trag sve do pre 7 dana, jutros mi je opet pocelo kao prljavo braonkasto!! da li je to normalno??? ceo mesec sam u uloscima??? 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 11:19 pm
Postovani,juce sam uradila abortus i krvarila sam od zavrsetka intervencije do uvece,i celu noc i danas nista. pijem doksiciklin i methylergometrin ako nesto znaci. da li moze da bude postaboralni sindrom jer imam zavaljenu matericu? hvala unapred!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 25, 2015 11:19 pm
izvinjavam se,postabortalni* ili bar tako pise na internetu da se to obicno pojavljuje kod zena sa zavaljenom matericom
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 11:39 am
I ja imam istu situaciju. Naime krvarenje sam imala nakon kretaže i već u toku noći je prestalo. Doktor mi je dao da pijem Hemomicin i ukoliko krvarenje bude obimno kapi za skupljanje materice. Kapi nisam koristila. Imam neke sitne takoreći grčeve i to je sve. Da li je to normalno nakon kretaže (mislim na izostanak krvarenja i na ove blage grčeve)?