Pojachan sekret imam od kad znam za sebe (zuckast, ostaje na gacicama i na wc papiru posle uriniranja). Sada imam 31 godinu, od januara 2005 se konstantno lechim po raznim privatnim ordinacijama (papic, senjak, jevremova)...
od januara prosle godine sam izlechila hlamidiju, 3 grupu i uradjena mi je krio terapjia ranice na grlicu materice (sve to u ordinaciji papic). Situacija se primirila izvesno vreme, kada je sekret bio providan i bez mirisa i bila sam neopisivo srecna. Medjutim posle 3-4 meseca sve se ponavlja... prepisane su mi razne vaginalete.
menjam ordinaciju i odlucujem se za svetlanu kangrgu, zaista sjajna zena, posvetila mi je vishe od pola sata razgovora i objasnjavanja ( sto za papice ne mogu da izjavim...pogotovo vlasnica, starija doktorka... koja na moje pitanje zasto mi se ponovo pojavio sekret mrtva ladna rekla "takva ti je fela"... to je bio presudni trenutak da promenim kliniku...ocigledno na meni ne mogu zaraditi hiljade evra kao na drugim pacijentima koje leche od steriliteta pa ko vele sta nas briga). medjutim zbog daljine ordinacije morala sam da promenim kliniku Senjak i doktroku Kangrgu, ovog puta sam se odluchila za jevremovu (i oni leche sterilitet i imaju isti pristup kao i papici, ali za drugu kliniku ne znam, pa sam morala da se odluchim za nju).
elem posle uzimanja brisa i unutrasnjeg ultrazvuka, cekanja od 5 dana da stignu analize (brzina dobijanja rezultata analiza je jedina pozitivna stvar kod papica - 15 minuta, ali zato toliko i koshta) dobijam shturi odgovor od sestre da je sve u redu nema gljivica ni bakterija i na moj zahtev da se chujem sa doktorom sestra me pita a zbog chega!?!?!?!
MNOGO SAM BESNA STO SU SVI ONI SUPER DOK IM NE PLATISH A KAD SE TO DESI BOLI IH UVO ZA PACIJENTA!
Kazem ja sestri da je doktor rekao da u sluchaju da su nalazi negativni treba de se chujemo da bismo pristupili nekoj drugoj terapiji (navodno mozda sam alergichna na deterdzent ili uloshke). Ostavih telefon posto je doktor zauzet do 14.30 (a ja zvala u 10.00, bas je zauzet taj doktor)... zove me sestra posle pola sata i kaze da uzmem Orvagil vaginalete 7 dana, pa ako se ne promeni stanje da zovem za dve nedelje pa ce mi doca preporuchiti nesto drugo...!!!!!!!!
A da....koliko sam sve to platila??? 3700! Mozda je to nekome malo ili nista, ali buduci da sam od prosle godine u proseku za svaki pregled placala toliko, a bilo ih je skoro svaki mesec po jedan, a stanje se nije promenilo.... sada sam besna ko ris!!!
Eto... ne znam ni kakvo pitanje da postavim... ali posle razgovora sa drugaricama i posle sati provedenih na ovom forumu u trazenju slichnog problema i dalje tvrdim da sa mojim sekretom neshto nije u redu, a shta ako ne znaju doktori ja znam josh manje!
Eto, izvinjavam se ako sam nekoga smorila ovom porukom samo sam morala malo da se izduvam, jer vishe ni sama ne znam shta da radim!