Molim za pomoc oko povrede kolena
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Molim za pomoc oko povrede kolena
Molim vas za strucnu pomoc.Koleno sam vise puta povredio,iskakalo-ali samo kvrcne i samo se vrati.Prvi put je bilo 24.09.05 i od tada ispadalo je 5 puta i uvek sam se posle 7 dana vracao na treninge.Inace treniram rukomet,i pre 5 dana na utakmici koleno mi je samo jednom kvrcnulo ali nije i drugi put.Osetio sam ostar bol i pao.kada sam pokusao da ustanem nisam uopste mogao da pomerim levu nogu.Otisao sam u bolnicu i Dr Obradovic "USTANOVIO"je iscasenje casice i stavio mi gips.Medjutim u toku noci koleno mi je pocelo oticati i strasno je bolelo.3 noci nisam spavao i na kraju sam odlucio da svojevoljno skinem gips.Skinuo sam i sad mi je bolje.Imam jos uvek otoka i pri hodu ne mogu da ispravim nogu skroz.Bojim se da mi nisu naprsli ligamenti ili stradao meniskus-skoro sam siguran da je unutrasnja povreda.Otok polako spada i bolje mi je.Plasim se da necu moci da nastavim da treniram.Da li neko od Dr ili neko ko je imao slicnu povredu da mi kaze sta je,posto ja dokotorima u Panvevu ne verujem.Unapred zahvalan,Ljuba Pancevo