Molim za pomoc oko povrede kolena

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
ljuban89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 8:12 pm

Molim za pomoc oko povrede kolena

Post od ljuban89 »

Molim vas za strucnu pomoc.Koleno sam vise puta povredio,iskakalo-ali samo kvrcne i samo se vrati.Prvi put je bilo 24.09.05 i od tada ispadalo je 5 puta i uvek sam se posle 7 dana vracao na treninge.Inace treniram rukomet,i pre 5 dana na utakmici koleno mi je samo jednom kvrcnulo ali nije i drugi put.Osetio sam ostar bol i pao.kada sam pokusao da ustanem nisam uopste mogao da pomerim levu nogu.Otisao sam u bolnicu i Dr Obradovic "USTANOVIO"je iscasenje casice i stavio mi gips.Medjutim u toku noci koleno mi je pocelo oticati i strasno je bolelo.3 noci nisam spavao i na kraju sam odlucio da svojevoljno skinem gips.Skinuo sam i sad mi je bolje.Imam jos uvek otoka i pri hodu ne mogu da ispravim nogu skroz.Bojim se da mi nisu naprsli ligamenti ili stradao meniskus-skoro sam siguran da je unutrasnja povreda.Otok polako spada i bolje mi je.Plasim se da necu moci da nastavim da treniram.Da li neko od Dr ili neko ko je imao slicnu povredu da mi kaze sta je,posto ja dokotorima u Panvevu ne verujem.Unapred zahvalan,Ljuba Pancevo
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako ne verujete lekarima u pancevu, zasto bi verovali ostalima? Neka Vam urade artroskopiju, pa cete imati sve "kao na dlanu".
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Odgovori