Imunitet pre IVF-a

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
aha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 7:57 pm

Imunitet pre IVF-a

Post od aha »

Trebalo bi krajem ovog meseca da bude ET. Ja trenutno imam alergiju na ambroziju, ne pijem nikave lekove, zato se osecam veoma iscrpljeno i izmuceno. Da bi, kao poradila na sopstvenom imunitetu, pocela sam da pijem prenatal(jednu tabletu dnevno), beviplex(jednu tabletu dnevno),, c vitamin(jednu tabletu dnevno 500mg), i folan (folnu kiselinu(jednu tabletu dnevno5mg))... Da li sam malo preterala, ili da se opustim i da dalje pijem sve to.

Hvala
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

ja zasada jedino pijem folnu kis od 0,4mg.
kad krenem na suprefact uzecu 0,8mg.
pocecu i sa gvozdjem jer sam malokrvna. da li si ti proverila svoju krvnu sliku?
aha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 7:57 pm

Post od aha »

Pre mesec dana sam bila malo ispod granice, sto se tice gvozdja, pa sam pila tot-hema ampule, 20 kom., i sad mi je krva slika odlicna.
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm

Post od holly-molly »

Aha,a zasto nisi koristila nista od terapije ? Gde radis IVF ?

Ja sam u istoj situaciji,u Mariboru su mi rekli da je bolje da uzimam do punkcije neku terapiju,nego da mi se muci organizam.Ja nekako izdrzavam dok mogu,pijem vitamine,a kad mi je bas jako lose koristim sprej za nos Rhinocort koji me drzi jedan-dva dana.
Odgovori