Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
...molim sve clanove za pomoc oko izbora pravog ginekologa. Izvinjavam se unapred, mozda je bilo ranije ali nov sam clan i pomoc mi je zaista, zaista, neophodna. NE MOGU VISE SAMA! Svaka inf. mi je od velike pomoci, pa Vas molim, recite imena, br.tel. i gde da ih nadjem. Nije bitno da li je privatna praksa u pitanju ili drz. institucije, domovi zdravlja, i sl. Ako je neprimereno pisati ovakve inf. javno (imena, tel.,i sl.), izvinjavam se unapred zbog teme, a sve dobronamerne molim da mi u tom slucaju napisu pp. HVALA!
Moja preporuka je da , pre svega ne panicis!
Mislim da je najbolje da prvo pokusas u svom DZ-nisu svi tako losi kao sto se ocekuje,a i cini mi se da su mnoge zene prilicno razmazene, jer sto bi placala ove usluge ako nema potrebe, pa ako ne budes zadovoljna, mozda u medjuvremenu i sama naletis na nekog ko ima priv. ordinaciju a odgovara ti.
bojanab
Hvala puno na odgovoru.Nisam u panici (bar mislim da nisam, jos uvek ). Htela bih samo da izbegnem trazenje ( i ponovna razocarenja) koje moze da se oduzi i mislila sam mozda je bolje pitati za savet one koji znaju (a ima ih na ovom forumu). Nije problem u razmazenosti, iako znam da toga ima, u pravu si. Samo mi treba inf., ako neko zeli da mi pomogne, kod koga otici? ko je?i gde je? dobar ginekolog u velikom(e) gradu beogradu (strucan, da ne moram da idem kod vise njih u isto vreme i da ne dobijam konfuzne dijagnoze koje se btw razlikuju, i onda sta? kako da znam sta mi je? i da li je uopste tacno?) To je bila osnovna ideja/dilema.