imam 25 godina, pre 3 godine sam 2 puta spavala bez zastite sa mojim tadasnjim deckom. na zalost, ispostavilo se da nije bio veran i ja sam u panici uradila test na HIV, tacno 6 meseci nakon poslednjeg odnosa. negativan, hvala Bogu. par meseci posle toga sam uradila i vaginalni bris i sve je bilo u redu. krvna slika savrsena. on me je i od pocetka uveravao da ce sve biti u redu, da je zdrav, dobrovoljni davalac krvi.
pre tacno godinu dana sam opet spavala sa njim, naravno koristeci kondom, ali smo imali i oralni seks (bez kondoma). nekoliko meseci posle tog odnosa pocela sam da imam pojacan sekret, uradila sam bris, VI grupa. uzimala sam vaginalete i na kontroli je bila III grupa. doktorka mi je rekla da to moze da znaci i da je sve u redu, ali da mozda i nije. zelim da uradim dodatne analize i to cu uraditi sledece nedelje.
do tada, posto polako pocinjem da panicim, potrebno mi je da mi neko strucan pomogne. da li sam mogla da se zarazim na neki drugi nacin (more, javni wc... tacno posle tog odnosa sam otputovala na more)? i sta sam mogla da pokupim prilikom oralnog seksa (nisam bila u kontaktu sa spermom), a da se manifestuje ovako kako sam napisala (VI pa III grupa)? nikakvih drugih smetnji sa zdravljem nemam, bila sam letos prehladjena i to je sve. menstruacije su mi redovne. nakon uzimanja vaginaleta (pre 2 meseca), prilikom poslednjeg ciklusa sekret se smanjio, javio se samo 3-4 dana u sredini ciklusa i nije obilan kao pre.
eto toliko... spavala sam ponovo sa njim jer bio jedina prva i prava ljubav u mom zivotu i svi testovi koje sam uradila nakon ta 2 nezasticena odnosa su bili u redu. do skora nisam uopste pomisljala da mi je preneo nesto. sad vise ne znam sta da mislim.
PUNO HVALA na pomoci, znam da niko ne moze da gata o cemu se radi, ali ako mogu da se malo primirim, spremam diplomski ispit i to mi je potrebno...