SIROKI POVOJ

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

SIROKI POVOJ

Post od edelina »

Da li koristite siroki povoj kod beba od tri meseca i sta su vam preporucili lekari?
Korisnikov avatar
Gaga79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am

Post od Gaga79 »

Ja sam od samog pocetka koristila samo pameprs.Za taj siroki povoj ovde niko i ne zna.
edelina
Stalni član
Stalni  član

Post od edelina »

Ja sam koristila samo prvih mesec dana siroki povoj, a onda sretnem po parkovima zene koje se zgrazavaju kako je to moguce i kazu da mora da se koristi sest meseci zbog kukova.
selt
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Maj 29, 2006 11:05 am

Post od selt »

Znam da se nigde vise u svetu ne koristi siroki povoj, samo kod nas, ali ja sam ga ipak koristila sve dok mi lekar nije rekao da mogu da ga skinem, mi smo je cak 3 puta vodili na snimanje kukova

Pozdrav!!!
gocam
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 3:35 pm

Post od gocam »

Ja nisam uopše jer su mi još u porodilištu rekli da su kukovi OK i da je meni na volju da li ću ga stavljati ili ne, sa mesec dana snimili - kukovi super, ortoped rekao da nema potrebe široki povoj, sa 4 meseca opet snimili - kukovi takođe super i rekli nam da više ne dolazimo, sem ako bude problema sa stopalima kada prohoda.
edelina
Stalni član
Stalni  član

Post od edelina »

Hvala na odgovorima.Bila su bas korisna jos necija iskustva!
dasa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 12:52 pm

Post od dasa »

I mi smo koristili mesec dana siroki povoj. Prestali smo cim su nam rekli da su kukovi u redu i da za tim vise nema potrebe. Mada mislim da je to inace nepotrebno.
P.S. Takodje trpimo kritike u parku, kao i od mama na kontrolama u Domu zdravlja.
Veliki pozdrav svima.
Dasa
Odgovori