stolica

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
milos16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 22, 2015 11:28 am

stolica

Post od milos16 »

nisam znao gde da napisem ovo,ako treba preusmerite me negde
ovo mi se od skoro desava,mozda je nesto,mozda je nista
kad imam veliku nuzdu,obavim lepo sve i sad se desava nesto cudno
nekada kada uzmem papir da se obrisem,lepo bude go*ana i brisem se papirom itd..
a nekada fekalije jednostavno nekako skliznu,kad uzmem papir da se obrisem,nema nista u dupetu,cisto sve,kao da je nekako skliznulo i nisam se ni isprljao
nekada bude ovako,nekada normalno
vise ne znam ni sta je normalno a sta nije
moja baba je bila babica,jeste da nema veze sa njenom strukom,ali dobro
ona mi je prvo rekla da mi je cista stolica i da je to ok
posle je rekla da sam nesto ostetio i da mi zato klizi i nema fekalija za brisanje
nadam se da nije nesto opasno... :roll:
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: stolica

Post od aaaca »

Баш чудно питање. То је сасвим нормално. Као што рече претходник, зависи од тврдоће столице и њеног састава.
milos16
Novi član
Novi član

Post od milos16 »

imam jos par pitanja vezanih za higijenu
pre sam imao velikih problema sa brisanjem...pokusavao sam i vlazne maramice i obican papir i sve ali mi je stolica bila neuredna i uvek bi imao go*ana u dupetu...tacnije bilo bi mi prljavo dupe uvek
to me je nerviralo i poceo sam se prati od skoro. Nagnem se na kadu i pustim mlaku vodu i lepo isperem guzu i posle obrisem peskirom. Sve bude cisto posle ali se nakon par sati javlja NENORMALAN SVRAB. :oops: ja gurnem prst u cmar i pocesem i zadovoljim se i vise me ne svrbi do sledeceg pranja... E sad,mozda da ubacim malo nekog finog sapuna pri pranju? cuo sam da je onaj deciji sapun ok za pranje bilo cega
http://sml.rs/upload/media/2011/09/20/9 ... 0sapun.jpg
zbog neuredne stolice su mi se na kozi pojavila i neke male ranice,neke kvrzice i nesto sto ni sam ne znam sta je..Meni se cini da su to skorela go*na koja nisam lepo oprao
Kupio sam faktu i mazem taj deo faktom ali mama tvrdi da cu jos gore napraviti sa faktom posto ona nije namenjena za to.. Da li da kupim Pavlovićevu mast i je li ona ok da mazem taj deo sa njom?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Надам се да добро опереш тај твој прст после гурања... нарочито испод и око нокта.

Чудно ми је да не можеш лепо да се обришеш. Ваљда није имао ко да ти покаже када си био мали. Влажне марамице немој да користиш. У принципу прво пажљиво треба да се обришеш сувим папиром. После тога треба да користиш папир навлажен водом из чесме и онда опет са сувим. Нећеш баш свугде моћи да се одмах опереш па би било корисно да извежбаш брисање папиром. Нећеш ваљда усран да се муваш по свету?

Онај свраб настаје због суве коже која је прво изрибана папиром а онда водом и сапуном. Најбоље је да се после намажеш неком беби кремом као што је Павлогал или Косили. Нема потребе да буде превиша масна као што је Павловићева крема.
milos16
Novi član
Novi član

Post od milos16 »

Pa iskren da kazem,kao malo dete sam poceo sam i da se kupam i da brisem dupe...ocigledno nisam dovoljno ,,samouk''
Necu se prati,kapiram. Znaci par puta suvim. Onda malo navlazim suv papir i onda par puta opet suvim i to je to.
A kad je pranje u pitanju,jel potreban sapun? Ako jeste,da li moze onaj deciji sto sam okacio sliku? Hvala na preporuci za kremu.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Избегавање прања те неће спасити свраба. И папиром када се лепо обришеш може да се јави свраб због суве коже тј. слузокоже ануса тј. чмара. Прање је потребно а ти сам одреди његову учестаност која ти одговара.

Што се тиче брисања рецимо да је то то. Папир слободно доста навлажи тј. покваси. Може да буде и скроз мокар. Експериментиши. Стварно је глупо да имаш усране гаће. :wink:

Ако се већ переш водом онда сматрам да је сапун неопходан. Онај дечији је одличан али и он исушује кожу. Реално да би добро очистио кожу мора да је исуши. Због тога после слузокожу намажи неком кремом.

Ако не би користио сапун и ако се лепо не опереш онда ћеш запрљати пешкир којим се бришеш. Када га будеш поново користио имаћеш огромну количину бактерија на њему и ето проблема. А и није хигијенски да у веш машини са осталим вешом переш нешто што је усрано.
Odgovori