Mogucnostr trudnoce

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bobica97
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 11, 2015 7:54 pm

Mogucnostr trudnoce

Post od bobica97 »

Zadnju menstruaciju sam imala 3.8. U subotu, 8.8. dečko i ja smo se mazili i simulira ismlo seks preko odeće. On je imao bokserice i šorc, a ja helanke i donji veš. Posle misionarske poze( bili smo obučeni i za vreme i posle) videla sam da su mi helanke u predelu vagine mokRE. Dečkov šorc je bio suv. Otišla sam u wc i videla da su mi i gaćice mokre. Pošto nisam imala druge, morala sam da ostanem u tim narednih nekoliko sati. Mnogo se plašim trudnoće i nikada nisam imala odnos. Da li su moje gaćice bile mokre od dečkove sperme(iako je njegov šorc bio suv) ili od znoja jer smo posle simuliranja bili jako oznojani? I ako su kojim lsučajem moje gaćice bile mokre od dečkove sperme, mogu li da zatrudnim tako jer sam nosila i nakon par sati? Da napomenem, kada su mi se helanke i gaćice usušile na tom mestu gde su bile morke nije bila nikakva fleka niti miris malo drugačiji za razliku od mog sekreta koji uvek ostavlja fleke.
Micika998
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 18, 2015 4:16 pm

Re: Mogucnostr trudnoce

Post od Micika998 »

Nema potrebe da brines, nisi trudna. Kada se devojka uzbudi ona se "navlazi" dole, to je ustvari tvoja telesna tecnost, nije njegova sperma. cak je i normalno lucenje, jer ukoliko se devojka ne navlazi a uzbudila se u seksualnom smislu to se smatra kao peremecaj i moraju se koristiti razni preparati pri seksu.
Odgovori