Simtomi Candide?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Zoran1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 07, 2015 3:34 pm

Simtomi Candide?

Post od Zoran1985 »

Dali je neko upoznat sa ovim simtomima
Inace sam prof.vozac dosta sedim,posto sam prosle godine koristio antibiotike i probiotike u periodu od 3 meseca posle kratkog perioda stomak mi je podivljao(babrkanje,grcevi u celom stomaku,gasovi me urnisu).
Vremenom dok sedim kao da mi se nesto naduvalo pod levim rebrom i ponekad u voznji kao da me pocne peckati i babrkati,isto tako i na sredini stomaka izmedju rebara,kad lezim osecam pritisak u levom predelu,pa mi prija lezanje na boku.Uputili su me na test za candidu i naravno pozitivan je bio,vadio sam i krv nalazi su ok,snimanje isto receno mi je samo da imam vazduha u crevima.
Dijeta me ubija koristio sam Nistatin i posle toga pritisak je nestao u sredisnjem delu stomaka,sad samo me pate gasovi i pritisak ispod levog rebra
Dali je neko upoznat sa ovim simtomim pozzz
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Simtomi Candide?

Post od aaaca »

Пробиотике треба да пијеш бар још пола године и то не било какве. Препоручујем Мултилак у комбинацији са Натрол Ацидофилусом. И домаћи кефир би био одличан.

Гасови иначе могу и да се јаве због лоше хране а нарочито због лошег меса.
Zoran1985
Novi član
Novi član

Post od Zoran1985 »

Pio sam Nistatin tri kutije sa probioticima,nemam vise tu naduvanost pod rebrom sem blagog peckanja.Pre neki dan sam bio kod lekara i rece mi da ne mogu ja da pijem opet Nistatine kad ja hocu.Primetio sam da cigare skode.Gde to mogu da nadjem sto si naveo
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Нисам ни рекао да пијеш Нистатин и не треба да га пијеш.

Мултилак можеш да нађеш по апотекама а Натролов Ацидофилус на пример у Панспорту: http://.rs/Ostalo/Regulisan ... 100mg.html
Zoran1985
Novi član
Novi član

Post od Zoran1985 »

Jel mislis da je problem sto sa pio pre 4 meseca taj Nistatin i probiotik,i sad posle tolike pauze piti multilak?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Какве то везе има?! Пробиотик треба да се пије код било каквих проблема са цревима. Не може да штети. Још када би додао домаћи кефир.
Odgovori