Dali je neko upoznat sa ovim simtomima
Inace sam prof.vozac dosta sedim,posto sam prosle godine koristio antibiotike i probiotike u periodu od 3 meseca posle kratkog perioda stomak mi je podivljao(babrkanje,grcevi u celom stomaku,gasovi me urnisu).
Vremenom dok sedim kao da mi se nesto naduvalo pod levim rebrom i ponekad u voznji kao da me pocne peckati i babrkati,isto tako i na sredini stomaka izmedju rebara,kad lezim osecam pritisak u levom predelu,pa mi prija lezanje na boku.Uputili su me na test za candidu i naravno pozitivan je bio,vadio sam i krv nalazi su ok,snimanje isto receno mi je samo da imam vazduha u crevima.
Dijeta me ubija koristio sam Nistatin i posle toga pritisak je nestao u sredisnjem delu stomaka,sad samo me pate gasovi i pritisak ispod levog rebra
Dali je neko upoznat sa ovim simtomim pozzz
Simtomi Candide?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Simtomi Candide?
Пробиотике треба да пијеш бар још пола године и то не било какве. Препоручујем Мултилак у комбинацији са Натрол Ацидофилусом. И домаћи кефир би био одличан.
Гасови иначе могу и да се јаве због лоше хране а нарочито због лошег меса.
Гасови иначе могу и да се јаве због лоше хране а нарочито због лошег меса.
Pio sam Nistatin tri kutije sa probioticima,nemam vise tu naduvanost pod rebrom sem blagog peckanja.Pre neki dan sam bio kod lekara i rece mi da ne mogu ja da pijem opet Nistatine kad ja hocu.Primetio sam da cigare skode.Gde to mogu da nadjem sto si naveo
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нисам ни рекао да пијеш Нистатин и не треба да га пијеш.
Мултилак можеш да нађеш по апотекама а Натролов Ацидофилус на пример у Панспорту: http://.rs/Ostalo/Regulisan ... 100mg.html
Мултилак можеш да нађеш по апотекама а Натролов Ацидофилус на пример у Панспорту: http://.rs/Ostalo/Regulisan ... 100mg.html
Jel mislis da je problem sto sa pio pre 4 meseca taj Nistatin i probiotik,i sad posle tolike pauze piti multilak?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Какве то везе има?! Пробиотик треба да се пије код било каквих проблема са цревима. Не може да штети. Још када би додао домаћи кефир.