Opadanje kose
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Opadanje kose
neznam da li su folikuli izumrili ili kako vec ali ,kosa kao svaka dlaka ima tri faze rasta u jednoj fazi miruje stim da se kod muskog opadanje kose alopcije,dlaka u toj fazi mirovanja produzuje,manje se hrani i ispada sa korenom,ti folikuli koji ostanu verovatno ostanu u stanju mirovanja gde kaddodjes u 40 50 godina i odumiru,ovaj stemoksydine budi uspavane folikule putem obnove maticnih celija kose,stim da coveku u 50 60 koji skoro da nema kose bice vrlo tesko da povrati kosu sto mladji to bolji rezlutati barem sto se tice maticnih celija i svega oko njih ,jer organizam stari sve stari,a da je bitno da li ces je ima je u 50 i nije toliko,a i zdrav nacin zivota utice na sve to vitamini i minerali sad kako se kome zalomi jbg
Hair fall is dangerous to health as creates stress and depression among men and women. They feel that they would now no look beautiful and handsome.
Excessive Hair fall can be treated very well through Hair Transplant treatment. This the only successful treatment through FUE hair transplant technology. There are many hospitals, health centers, clinics are providing hair transplant services nowadays worldwide and the link below site is providing heavy discount for international and native people.
Excessive Hair fall can be treated very well through Hair Transplant treatment. This the only successful treatment through FUE hair transplant technology. There are many hospitals, health centers, clinics are providing hair transplant services nowadays worldwide and the link below site is providing heavy discount for international and native people.
zdravo
imam pitanje u vezi nacina koriscenja losiona za kosu:
pise 2 puta dnevno da ga koristim
zbog toga sto idem na posao, dvoumim se izmedju dva nacina:
ujutru u 6 prvi put-kad dodjem kuci oko 17h drugi put-pranje kose uvece oko 11-i tako u krug
ili
ujutru u 6-pranje kose oko 20(21)h pa nanosenje drugi put- i tako u krug
neznam sta bi imalo vise efekta;u prvom slucaju izmedju 2 pranja kose prodje 17h da mi je losion na glavi, a u drugom sluicaju 24h
hvala
imam pitanje u vezi nacina koriscenja losiona za kosu:
pise 2 puta dnevno da ga koristim
zbog toga sto idem na posao, dvoumim se izmedju dva nacina:
ujutru u 6 prvi put-kad dodjem kuci oko 17h drugi put-pranje kose uvece oko 11-i tako u krug
ili
ujutru u 6-pranje kose oko 20(21)h pa nanosenje drugi put- i tako u krug
neznam sta bi imalo vise efekta;u prvom slucaju izmedju 2 pranja kose prodje 17h da mi je losion na glavi, a u drugom sluicaju 24h
hvala
Pogledajte teme na http://www.dermoskop.com sigurno cete naci pouno korisnih informacija