imam 22 godine i kosa mi se nenormalno proredila. Vec 2-3 godine mi se jako masti i svrbi me teme a u zadnjih 3-4 meseca povukli su mi se zalisci na gore i proredila mi se kosa na vrhu glave. Mislim da nije stvar u genetici (nadam se!),a na psiholoskoj bazi jedino moze biti od nerviranja sto mi opada...zacarani krug...
Bio sa uedjen da je genetski i da mi nema spasa a onda je sestri frizerka rekla da ima bolesno teme glave i da mora to da leci pa sam i ja dobio ideje. Otisli smo oboje u apoteku kod neke, valjda doktorice, na besplatan pregled temena glave i ona je rekla da oboje imamo gljivicno oboljenje i dala nam da koristimo neke svajcarske proizvode za kosu S + L plusactive i F + S plusactive, 4 000 din. Koristio sam ih 2 meseca i ne da nije bilo nikakvog poboljsanja nego me jos vise svrbi glava i jos mi se vise proredila kosa

Sta vi mislite o tim proizvodima, da li da nastavim da ih koristim?
P.S.Ako moze neko na privatnu poruku da mi preporuci neku dobru dermatolosku ordinaciju ili dermatologa u Beogradu ili Novom Sadu u kojoj ce detaljno analizirati teme glave a ne samo pogledati i reci to je nasledno, bio bih vam jako zahvalan.