Cirkumizacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

tenes12
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2015 8:35 am

Re: Cirkumizacija

Post od tenes12 »

Ljudi obrezao sam se prije tacno 7 dana (u srijedu 17.6.2015.) i do sad mi oporavak traje (relativno)dobro. Nakon 3-4 dana mi je spao otok(ostao mi je mali otok kod fenuluma), u ponedeljak 22.6 sam otisao na kontrolu u bolnicu i doktor mi je samo skinuo zavoj i rekao"sve je dobro i da pocnem polako tusirati penis" i premazao mi penis samo jodom i poslao me kuci i rekao da slobodno obucem gace,šorc... ali problem sto ja ne mogu navuci sorc jer me vrijeđa glavic, previse je osjetljiv.Evo vec 7 dana nigdje ne mrdam iz kuce i nista ne nosim cak go i spavam.Konci su neki sto sami ispadaju nakon odredjenog vremena(doktor je rekao 7-10 dana poslije operacije). Zanima me kada ce mi se penis navici na novu sredinu(koliko otprilike treba vremena) i trebam li ista raditi kako bi se prije penis navikao i koliko ce mi stvarno trebat vremena da se skroz oporavim, jer treniram fudbal i zanima me kad cu moci opet da treniram i igram. Kada cu moci da se kupam na bazenu ?

Imam 17.g i nisam bas upucen u ovu temu.Molim za pomoc i odgovore.Unaprijed Hvala !!
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

tenes12 napisao:Ljudi obrezao sam se prije tacno 7 dana (u srijedu 17.6.2015.) i do sad mi oporavak traje (relativno)dobro. Nakon 3-4 dana mi je spao otok(ostao mi je mali otok kod fenuluma), u ponedeljak 22.6 sam otisao na kontrolu u bolnicu i doktor mi je samo skinuo zavoj i rekao"sve je dobro i da pocnem polako tusirati penis" i premazao mi penis samo jodom i poslao me kuci i rekao da slobodno obucem gace,šorc... ali problem sto ja ne mogu navuci sorc jer me vrijeđa glavic, previse je osjetljiv.Evo vec 7 dana nigdje ne mrdam iz kuce i nista ne nosim cak go i spavam.Konci su neki sto sami ispadaju nakon odredjenog vremena(doktor je rekao 7-10 dana poslije operacije). Zanima me kada ce mi se penis navici na novu sredinu(koliko otprilike treba vremena) i trebam li ista raditi kako bi se prije penis navikao i koliko ce mi stvarno trebat vremena da se skroz oporavim, jer treniram fudbal i zanima me kad cu moci opet da treniram i igram. Kada cu moci da se kupam na bazenu ?

Imam 17.g i nisam bas upucen u ovu temu.Molim za pomoc i odgovore.Unaprijed Hvala !!
operisan si skoro kao i ja dan dva, manje vise , ne secam se ..samo znam da mi je danas 9 dan od operacije, otok je spao, rana skoro da se ni ne vidi , skoro pa je zarasla , moje iskustvo cu ti reci ... mene nista nije bolelo, samo me je peckalo jedan dan, sutradan kada sam se probudio otok je nastao, i poceo je penis da me jako svrbi, bolove uopste nemam, gacicice, shorc sam normalno nosio, malo me je iritirao glavic , ali vremenom ce se glavic i ostali delovi penisa naviknuti na dodire.. nemoj da brines... dobio sam prepisano mast koja se zove hloramfenikol , dnevno da mazem od 2 do 3 puta + ispiranje penisa kamilicom, ja sam ovim stopama radio, kad ustanem namazem ga sa prepisanom kremom, posle 4,5 sata, ispirem kamilicom posle nekih 2 sata opet namazem kremom i pred spavanje ispiram ga kamilicom ... nije to neka velika operacija, to je mali zahvat koji generalno traje 15,20 minuta... nista se ne brini , rana kao rana .. zarasta od 7 do 15 dana ... a sa bazenom ne znam, to pitaj urologa...
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

je***a tvoj glavic je vise osetljiviji nego moj, ja to trenje skoro nisam ni premicivao... iskuliras ono.. psihicki... sve u svemu posle izvrsnog vremena neces ni osecati trenje glavica ... navikne se glavic na to, tako da ce ti biti isto kao i sa kozicom , samo se opusti i nemoj puno da razmisljas o tome... sve je okej .. video si moje slike gore
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

evo ti kako meni izgleda penis posle operacije , deveti dan. ovo masno sto vidis je ta mast, antibiotik, samo jos malo otoci sa strane da mi spadnu i full

UKLONJENO
tenes12
Novi član
Novi član

Post od tenes12 »

_david_ napisao:je***a tvoj glavic je vise osetljiviji nego moj, ja to trenje skoro nisam ni premicivao... iskuliras ono.. psihicki... sve u svemu posle izvrsnog vremena neces ni osecati trenje glavica ... navikne se glavic na to, tako da ce ti biti isto kao i sa kozicom , samo se opusti i nemoj puno da razmisljas o tome... sve je okej .. video si moje slike gore
Hvala brate na odgovoru. Nego da te pitam da li moram nosit gaće da bi mi se navikao glavic ili mogu bez gaca da hodam 2-3 dana i da ce se on sam navici i onda cu moc normalno da hodam i da nista ne osjecam i kada su tebi ispali konci ? koliko dana poslije zahvata otprilike ?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

tenes12 napisao:
_david_ napisao:je***a tvoj glavic je vise osetljiviji nego moj, ja to trenje skoro nisam ni premicivao... iskuliras ono.. psihicki... sve u svemu posle izvrsnog vremena neces ni osecati trenje glavica ... navikne se glavic na to, tako da ce ti biti isto kao i sa kozicom , samo se opusti i nemoj puno da razmisljas o tome... sve je okej .. video si moje slike gore
Hvala brate na odgovoru. Nego da te pitam da li moram nosit gaće da bi mi se navikao glavic ili mogu bez gaca da hodam 2-3 dana i da ce se on sam navici i onda cu moc normalno da hodam i da nista ne osjecam i kada su tebi ispali konci ? koliko dana poslije zahvata otprilike ?
kazem ti sve je u glavi, sve je u psihi ... non stop mislis na tu iritaciju.. opusti se nemoj da mislis na to ... ja ne nosim gace, nosim bokserice , probaj sa boksericama, ali da su malo stegnute, manje... kad ih obuces da se penis fiksira i da ne moze mrda levo deno... kazem ti opusti se, mora tako jbg ... i meni je isto ali kuliram ... i polako se navikava.. za mesec dana .. neces ni osecati niti obracati paznju
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

konci mi nisu jos spali, ti si operisan 17.6.2015 ja sam 19.6.2015 ... konci ce sami ispasti vremeneom, svaki dan proveravaj .. posle jedno 2 nedelje ako nisu ispali, mozes sam da ih vadis, ali polako ... nezeno da ne bi raskrvario ... tako mi je urolog rekao, upravo sam dosao sa kontrole
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

posto nema dugme edit, moram opet da pisem ... tacno mi je nedelju dana od operacije rana je jako brzo zarasla skoro.... kaze sve je super, sve kul ... i rekao je da vec polako mogu da pocnem da ga perem .... tako da ako je meni 7 dan, ako racunam prosli petak, tad sam imao operaciju onda je 8 dan ... ti si dvana dana pre mene isao tebi je 10 dan danas... ne znam kakva ti je rana mozda kod tebe slabije zarasta.. ostavi neke slike pa cemo videti
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

slusaj, na kraju krajeva, nemoj neko da te zajebe i da ti kaze zamotaj glavic gazom ... to ti je jos gore, nosices stalno gazu i trenje glavica se gotovo nikad nece navici, mozda tamo za jedno 50 hiljada godina .... ja licno bi ti preporucio da nosis gace i dalje , i da ima trenja sto vise... da se glavic sto brze navikne na to... samo iskuliras psihicki .. i kazem ti za mesec dana neces ni premicivati
tenes12
Novi član
Novi član

Post od tenes12 »

_david_ napisao:slusaj, na kraju krajeva, nemoj neko da te zajebe i da ti kaze zamotaj glavic gazom ... to ti je jos gore, nosices stalno gazu i trenje glavica se gotovo nikad nece navici, mozda tamo za jedno 50 hiljada godina .... ja licno bi ti preporucio da nosis gace i dalje , i da ima trenja sto vise... da se glavic sto brze navikne na to... samo iskuliras psihicki .. i kazem ti za mesec dana neces ni premicivati
Znaci nema koristi ako nista ne nosim (msm hodam go 2-3 dana ) ; ne moze se glavic sam navic na novu sredinu ?
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član

Post od _david_ »

tenes12 napisao:
_david_ napisao:slusaj, na kraju krajeva, nemoj neko da te zajebe i da ti kaze zamotaj glavic gazom ... to ti je jos gore, nosices stalno gazu i trenje glavica se gotovo nikad nece navici, mozda tamo za jedno 50 hiljada godina .... ja licno bi ti preporucio da nosis gace i dalje , i da ima trenja sto vise... da se glavic sto brze navikne na to... samo iskuliras psihicki .. i kazem ti za mesec dana neces ni premicivati
Znaci nema koristi ako nista ne nosim (msm hodam go 2-3 dana ) ; ne moze se glavic sam navic na novu sredinu ?
tvoj izbor, ne moras da nosis gace.. furaj mesec bez gaca ili sa gacama .. nebitno , ali nemoj da stavljas neke gaze ili clicne stvari , nemoj da prekrivas glavic, pusti ga da se navikne sto pre... daj mu vremena ... ja ni ne osetim vise nista...
Odgovori