Hvala unapred
Postovani .Micky M napisao:Mama se operisala pre 3 nedelje "ogromna" cista na jajnuku. Uradjena je Histerektomija i sve je proslo odlucno. Cista/tumor je uklonjena i nije bilo nikakvih komplikacija metastaza..... Uradjen je HP nalaz i dijagnoza je Cystadenocarcinoma mucinosum ovari G2 NG2 pt1aNxMx figo IA.Moze li mi neko reci dal to znaci da mora na kemoterapiji ..... Svi smo bili tako srecni kad je operacija zavrsena i sve dobro proslo sad cekamo da nam doktorski konzilium da konacnu dijagnozu/terapiju ..... A ovo cekanje ubija
![]()
![]()
![]()
Hvala unapred
Najbolje je izbeci kemoterapiju i zracenje.Ako imate finansijskih mogucnostiMicky M napisao:Mama se operisala pre 3 nedelje "ogromna" cista na jajnuku. Uradjena je Histerektomija i sve je proslo odlucno. Cista/tumor je uklonjena i nije bilo nikakvih komplikacija metastaza..... Uradjen je HP nalaz i dijagnoza je Cystadenocarcinoma mucinosum ovari G2 NG2 pt1aNxMx figo IA.Moze li mi neko reci dal to znaci da mora na kemoterapiji ..... Svi smo bili tako srecni kad je operacija zavrsena i sve dobro proslo sad cekamo da nam doktorski konzilium da konacnu dijagnozu/terapiju ..... A ovo cekanje ubija
![]()
![]()
![]()
Hvala unapred
Za tu vrstu oboljenja neophodno je da promenite nacin ishrane.Malina91 napisao:poz. svima na forumu.Htela bih da zamolim nekog da mi protumači nalaz hirurga koji glasi: Palpatornou GLK desne dojke palpabilna ovalna promena,veličine koštice trešnje,benignih karakteristika.Molim za mišljenje i da li i kako se može lečiti ovo oboljenje,hvala.