Mali doprinos temi o aknama

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

Post od santo_25 »

vidim ja nece nesto da ga snimi.
ma znam da je to zabluda za masno i za cokoladu, ali znas koliko se dugo tako mislilo pa ostala neka navika.
mada uravnotezena ishrana, puno vode i manje stesa je najbolje sto mozes uraditi za svoju kozu, a ne radi se o lijekovima i kozmetici, zar ne?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

po meni,sve ima udela i hrana i kozmetika i lekovi.
kada sam jeo masno i lice mi je bilo masno,kada sam jeo cokolade imao sam vise bubuljiva.

sada pijem dosta vode,ne jedem masno,slatko i stanje je bolje.
zbunjen sam i pitam se dokle :evil:
hajdeja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 8:07 pm

Post od hajdeja »

samo vadjenje i nista sem vadjenja gnoja loja i ostalih napasti,strucan kozmeticar i stvar sigurno pada pod kontrolu,verujte mi pomoglo mi je,imala sam tretmane svaki dan po 2 sata....sad sam super ne bi me prepoznali:
RoMaNtIcArKa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm

Post od RoMaNtIcArKa »

Ja koristim neutrogenu 2 u 1 i kremu i super mi je,bubuljica je manje i koza mi je cistija.Pijem beviplex vitamine,pijem zeleni caj i caj od koprive koji je odlican za kozu!!! uskoro cu i kod doktorke (a ne kozmeticarke) koja radi tretmane vocnim kiselinama,i odlicna je u tome.NAJVAZNIJE JE VEROVATI DA CE VAM TO STO KORISTITE POMOCI,I NE SUMNJATI!VERUJTE MI SVE POTICE IZ GLAVE<NA SVE MI SAMI UTICEMO!:wink:
kremica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 27, 2015 1:29 pm

Re: Mali doprinos temi o aknama

Post od kremica »

Pojavio se PLANTODERM krema! Moze se naruciti u apotekama.Ista potpuno krema,jos bolja jer se bolje razmazuje, isto ime PLANTODERM ! :lol: Pogledajte i web stranicu www.mtmdermaline.rs :D
Odgovori