Hemoroidi ili? POMOC

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
NemanjaM1994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2015 3:15 pm

Hemoroidi ili? POMOC

Post od NemanjaM1994 »

Pozz, ja sam ovde iskljucivo nov, tako da nemojte zameriti ako nesto uradim pogresno.

Ovako moj problem je, imam 21 god i na pocetku sam imao suljeve koji su se naravno povukli, a sada ja barem mislim da su hemoroidi ceo analni otvor ko da mi je natekao, kada vrsim veliku nuzdu "hemoroidi" ispadnu pa posle nuzde se vrate, nisam isao na pregled kod lekara, sta da radim? Dal da mazem necim ili sta?

Unapred hvala :)
Yokohama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2015 7:46 pm

Re: Hemoroidi ili? POMOC

Post od Yokohama »

Е овако имам их и ја дужи период тако да могу да ти објасним разне ствари јер сам их доста простудирао буквално :) Прво ми мораш рећи какви су да бих знао да ти кажем какву маст да користиш...(да ли су ти крварили да ли су нормални као свака вена итд )Неке ствари које ти рецимо нису добре за њих су : зачињена храна,алкохол ,напињање током велике нужде итд ...Али алкохол је један од главних фактора који увек напрегне вену и тако долази до искакања хемороида ,тако да када желиш да се повуку мораш баталити алкохол на неки период , знам да је зеззнуто млад си ,прошао сам и ја кроз то ...
NemanjaM1994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 12, 2015 3:15 pm

Post od NemanjaM1994 »

Hvala na odgovoru.

Pa ovako pijem samo subotom kada izlazim ali i to mogu da izbacim.
Pa vidi na pocetku je bio samo jedan sulj i ono to sam mazao i to se kasnije povuklo, jedno vreme me je svrbelo, bilo je jedno vreme nesto jako malo krvi prilikom nuzde, sada me niti boli niti krvari samo ko da je nateklo, dok vrsim nuzdu izadju i onda se kasnije povuku, ali fora je sto ja volim malo zacinjenu hranu sto jeste i treniram, e sada mislim da je problem tu i zato sto znam nekada da budem i pola sata na wc solji.. tako da cu probati to da resim :)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да ли пијеш препарате од ехинацее?

Пола сата седења на ВЦ шољи је екстремно много. Ако тако наставиш, гарантујем ти да ћеш морати на неколико операција шуљева.
Odgovori