Zbog cega imam bolove posle praznjenja?Stolica je redovna , svako jutro,nemam proliv, ni zatvor. Od interniste sam dobila dijagnozu " iritabilni kolon bez proliva".Mada sumnjam da je to. Imala sam dva carska reza, pre 25 i 16 god. Na Ct/u se ne vide priraslice. Irigografija je dobra. Mene boli svaki dan, ne prestaje ceo dan, tek uvece popusti malo. Tesko mi da vozim bicikli, da sedim duze vreme. Kao da izbacivanje vazduha (gasovi) malo ublaze bolove. Boli samo donji deo stomaka, ne siri se,
Hvala
bolovi posle praznjenja
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: bolovi posle praznjenja
Нису хемороиди?
Nemam hemoroide. Ceo dan su mi creva puna vazduha, jako tesko izbacujem.Osecam dok prolazzi vazduh kroz creva , kada stigne u taj donji deo, bas jako zaboli i kada izbacim , dodje do kratkog olaksanja. Nemam kandidu ni bakterije.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Онда имаш упалу неког дела дебелог црева. Ако ти се бол јавља непосредно пред излазак столице или гасова, то значи да је упала при крају црева.
Треба да пијеш пробиотике (Мултилак плус Натрол Ацидофилус) и домаћи кефир у већим количинама.
Треба да пијеш пробиотике (Мултилак плус Натрол Ацидофилус) и домаћи кефир у већим количинама.