Bol/probadanje/peckanje

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
AleksandarDrax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2015 11:53 pm

Bol/probadanje/peckanje

Post od AleksandarDrax »

Pozdrav.

Imam 21 godinu, aktivno se bavim sportom od 12 godine , ne rekreativno nego igram za gradski kosarkaski klub i idem u teretanu. Kada sam upisivao kriminalistiku poslali su me kod kardiologa posto su nasli nesto na srcu pa sam kasnije kod njega otisao i on mi je rekao da imam simptom Sportskog srca, rekao mi je da to nije nista ozbiljno i dao mi je potvrdu da mogu da upisem fax. Jest da mi je naplatio 300 km, privatnik ali on je valjda najbolji u Banja Luci. Ime je Aleksandar Lazarevic kardiologa.

E ovako da krenem : Prije mozda 3 dana sam poceo osecat kao malo probadanje kao iglom na desnoj strani grudi, uspio sam da lokalizujem bol i osecam da je kod desne bradavice, tu negdje. Bol ne traje dugo, oko 20 sec do 2 minuta najvise i nije kao bol nego vise kao pritisak.

Pusac sam , 8 do 10 cigara dnevno. Nikada nisam imao nikakvih problema prije.
Treniram bez problema , nemam problema sa dahom niti mi srce brze lupa nego obicno. Samo mi se ne svidja taj pritisak/probadanje.
Zelio sam da cujem vase misljenje. Ako se ne skloni samo , oticu do bolnice da vidim sta je .
Odgovori