Treba mi pomoc u vezi terapije, prepisan mi je Controloc od 20mg, 2x1, ovu prvu pijem ujutru pola sata pre jela, zanima me kada treba da pijem drugu tabletu?
Pozdrav
Kako se pije Controloc 20mg?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kako se pije Controloc 20mg?
Не треба уопште да га пијеш него да поведеш рачуна о начину исхране.
Gospodine, pravite veliku zabunu na ovom forumu i to nije prvi put. Predlazem da neko od administratora sankcionise ovog clana.
Zasto bi ga sankcionisali sa foruma !? Zato sto je pametniji i nacitaniji od vas , zato sto poznaje stvari bolje od vas i vidi probleme iz drugacijeg ugla od lekara ? Sve sto je gospodin Aca rekao je istina , i bolje slusajte njega nego zatucane lekare koji nemaju dve blage veze sa medicinom ( skidam kapu pojedincima ) , kojima je jedini cilj da vam prepisu lek i ''otkace'' vas da bi napravili promet apotekama u kojima vam ni jedan lek ne moze pomoci.
( Ovo ne govorim samo vama nego svima koji pisu da bi ga trebalo izbaciti sa foruma jer daje glupe i bezvredne savete.) U 99 % je u pravu sto je rekao , najbolje savete daje na celokupnom forumu '' Doktor . rs ''
'' Neka ti lek bude hrana , neka ti hrana bude lek ''
( Ovo ne govorim samo vama nego svima koji pisu da bi ga trebalo izbaciti sa foruma jer daje glupe i bezvredne savete.) U 99 % je u pravu sto je rekao , najbolje savete daje na celokupnom forumu '' Doktor . rs ''
'' Neka ti lek bude hrana , neka ti hrana bude lek ''