Kako se pije Controloc 20mg?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ddz11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 13, 2014 1:49 am

Kako se pije Controloc 20mg?

Post od ddz11 »

Treba mi pomoc u vezi terapije, prepisan mi je Controloc od 20mg, 2x1, ovu prvu pijem ujutru pola sata pre jela, zanima me kada treba da pijem drugu tabletu?
Pozdrav
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kako se pije Controloc 20mg?

Post od aaaca »

Не треба уопште да га пијеш него да поведеш рачуна о начину исхране.
ddz11
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 13, 2014 1:49 am

Post od ddz11 »

Gospodine, pravite veliku zabunu na ovom forumu i to nije prvi put. Predlazem da neko od administratora sankcionise ovog clana.
fica98
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 10, 2011 3:18 pm

Post od fica98 »

Zasto bi ga sankcionisali sa foruma !? Zato sto je pametniji i nacitaniji od vas , zato sto poznaje stvari bolje od vas i vidi probleme iz drugacijeg ugla od lekara ? Sve sto je gospodin Aca rekao je istina , i bolje slusajte njega nego zatucane lekare koji nemaju dve blage veze sa medicinom ( skidam kapu pojedincima ) , kojima je jedini cilj da vam prepisu lek i ''otkace'' vas da bi napravili promet apotekama u kojima vam ni jedan lek ne moze pomoci.
( Ovo ne govorim samo vama nego svima koji pisu da bi ga trebalo izbaciti sa foruma jer daje glupe i bezvredne savete.) U 99 % je u pravu sto je rekao , najbolje savete daje na celokupnom forumu '' Doktor . rs ''

'' Neka ti lek bude hrana , neka ti hrana bude lek ''
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

:)
Odgovori