Kakav je dr IVAN CUKIC?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
misutka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Avg 25, 2011 10:13 pm

Kakav je dr IVAN CUKIC?

Post od misutka »

Lecila me dr Colovic deset meseci. Nije znala sta mi je. Na kraju mi je rekla da vise ne zeli da me leci i da ne dolazim vise jer ona ne zna sta mi je. Rekla je da da odem kod nekog drugog,i kad me taj neko izleci,da dodjem da joj se pohvalim. Morala sam da cekam dva meseca da bih mogla da promenim doktora. Izabrala sam dr Ivana Cukic. Otisla sam nekoliko puta na pregled i hvala Bogu ozdravila sam. Toliko o dr Colovic koliko je dobar doktor. HVALA DOKTORU IVANU CUKICU.
sun,done
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 04, 2011 6:00 pm

Re: Kakav je dr IVAN CUKIC?

Post od sun,done »

Od cega vas je lecila Dr Colovic?
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

Lecila me je od svega, a jedina terapija po njoj bila je KORISTITE KONDOM!!!!!!!!!!!! Ali, hvala Bogu, tu je DOKTOR Ivan Cukic, NAJBOLJI DOKTOR NA POLIKLINICI!!!!!!!!!!!!!!
MIRROR-Girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 22, 2011 8:55 pm

Post od MIRROR-Girl »

Ja se razmisljam da prebacim karton kod njega jer je Colovicka toliko postala losa da je to blaga rec za nju. Samo se plasim da se ne izradim, ne znam kako reaguju kad im prebacujete karton.
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

Cukic je najbolji. Neces pogresiti ako odes od tog monstruma Colovicke :wink:
Muka mi je od njene podmukle finoce. Volim ozbiljne ljude koji ozbiljno i odgovorno rade svoj posao. Kod njega nema price,on cuti i radi svoj posao. Zaista je odlican doktor. Trebalo je da odem na kontrolu ali dva meseca necu biti u Bgd tako da nema nista od toga :cry: ...Kad mi nisu dobro napravili vag :evil: :evil: Zasto te je naljutila Colovicka..
MIRROR-Girl
Novi član
Novi član

Post od MIRROR-Girl »

Ovo sam pisala u drugoj temi pa cu samo prekopirati:
Ja sam kod dr Svetlane Colovic isla tri godine i bila sam prezadovoljna. Ljubazna, nasmejana, prilicno dobro objasni, posto imam veze sa medicinom zapravo farmacijom, uvek smo se lepo ispricale. ALI.................
Pre 4 mececa, dakle negde u junu, to je postala jedna druga zena, neljubazna, drska, dovela me je do suza, rekla mi je da nece da mi radi po sto puta ultrazvuk za mesec dana (a radila mi ga je jednom i to zbog ogromnih bolova a inace imam policisticne jajnike), dosla sam zbog medjumenstrualnog krvarenja, pri cemu je ona pocela da vice i rekla - citiram "da sve dok ne curi niz noge nije strasno", inace imam hormonalni disbalans i insulinsku rezistenciju. Dok sam kod nje u pocetku dolazila zbog sitnica bila je vrh, cim se situacija komplikuje, vidite sta se desilo. Rekla mi je da ona nece da me leci i da ima prava da sama bira pacijente i ja se i dan danas kajem sto je nisam prijavila kod njihovog pravnika jer je to vrhunac neprofesionalizna. Kao sto je jedna devojka rekla, jednu stvar vam kaze a posle porekne. Ja ne znam sta se desilo sa njom, zaista je bila sjajna, a potom postala tako losa. Nisam joj ostala duzna i sa suzama izlazeci iz njene ordinacije sam joj rekla da meni nije jasno zasto je tako nervozna i ocigledno je drma klimaks pa mi nije jasno kako tako bolesna leci druge bolesnike na sta je pocla da vice napravivsi ludacku facu "Ja sam srecna zena, ja sam srecna zena... ". Mislim da je njena dijagnoza za nekog psihijatra. Moj savet je nemojte ici kod nje, nekada su bile ogromne guzve, a sada cisto sumnjam jer izgleda da joj je nesto "kvrcnulo".

Ja sada ne znam kog lekara da odaberem, razmisljam da li kod dr Bojane ili dr Ivana, samo cu posavetovati sve one koji jimaju problem sa Colovickom da ne prebacaju karton kod dr Andjele jer su vam one odlicne prijateljice pa se moze lose ponasati jer su njih dve nerazdvojne. Kad bih mogla da doznam ko je u losim odnosima sa Colovickom to bi mi bilo odlicno jer verujem da bi imali vise razumevanja o da bi se vise potrudili sobzirom na bizarnu situaciju. Ja sam sokirana svim ovim pricama ovde i dodje mi da odem negde privatno sto cu i uraditi ako ne budem nasla nekog ko je makar malo strucan.
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

Isto je bilo i sa mnom.. Nemoj da brines, prebaci se kod nekog drugog, i to je to. Ne treba da se opterecujes time sta ce taj neko misliti, pa ja sam jedva cekala da prodju dva meseca, samo da pobegnem od nje. Mene je na skoro isti nacin izbacila i rekla mi da vise ne dolazim jer samo smetam njenim devojkama... Kod dr Ivana mi je super, kod njega nema cile,mile, jako je ozbiljan i odgovoran. Imam problem sa stalnim vracanjem bakterija, ali on nikad nije rekao Idi kod nekog drugog,nemoj da smetas itd... Pre mesec dana su mi lose napravili vaginalete,msm nisu dobro razmutili eritromicin ili sta vec, i on mi je najljubaznije rekao da ponovo uradim briseve, a mozes misliti kako bi to kod Colovicke izgledalo: Lutko sta izmisljate, sta vi mislite, ubedila bi me da sam luda ili ne znam sta vec... Strasno...
MIRROR-Girl
Novi član
Novi član

Post od MIRROR-Girl »

misutka napisao: a mozes misliti kako bi to kod Colovicke izgledalo: Lutko sta izmisljate, sta vi mislite, ubedila bi me da sam luda ili ne znam sta vec... Strasno...
Jaooo, pa preslikala si je, tacno bi tako rekla! Kad bih je ponovo srela, svasta bih joj rekla posto sam svadjalica, blizanac u horoskopu :), ali sa druge strane bolje sto sam zadrzala dostojanstvo jer ona nije vredna nicega. Ja 3 dana ali bukvalno, nisam mogla da verujem kako se ponela. Razmislicu za Cukica jos malo... Jednom mi je radio ultrazvuk kad je Colovicka po 100ti put bila odsutna i prvo je bio nadrndan, a posle bas ok. Sad se setih da mi je pre 3god drugarica cija je mama neonatolog iz Pg rekla da poznaje tog Cukica i da je dobar lekar...
misutka
Stalni član
Stalni  član

Post od misutka »

tek sada sam procitala, dugo nisam ulazila na forum... :) nemoj da se dvoumis, javi sta si uradila :) :) :)
Studentkinja13
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 06, 2015 7:17 pm

Post od Studentkinja13 »

Ivan Čukić nije moj redovni doktor, ali sam igrom slucaja bila kod njega jutros na pregledu jer su mi rekli da moja redovna doktorka ne radi. Toliko sam lose iskustvo imala sa njim, da sam specijalno za tu priliku napravila profil na ovom forumu. Da ne pricam da sam sa poliklinike izasla placuci od besa sto ne mogu da verujem da me neko sa takvim nepostovanjem tretira. Prvo, doktor je jedva i pristao da me saslusa jer je bio zauzet ocitavanjem bukvice kako to dolazim kod njega kad on nije moj doktor. Onda kad sam ga pitala da li pristaje uopste da me saslusa ili da idem, onda je ucutao. Objasnila sam mu da sumnjam da imam neki virus, jer je moj decko dobio neke plikove po kozi, ali da ja nisam primetila nikakve promene na sebi. On je na to jedva docekao da odgovori kako on ne moze meni nikako pomoci ako nemam vidljive promene. Pitala sam ga: da li stvarno verujete devojci od 20 godina koja nema nikakvo medicinsko znanje, ne zelite cak ni da proverite da li je tacno da nemam nista na kozi? Tu je usledila jos jedna zivotna lekcija o tome kako on nije moj lekar i ja sam izasla iz ordinacije. Zelim samo da razumete u kojoj sam se situaciji nasla, kada uspanicena dolazim kod "STRUCNOG" lica da mi pomogne, ako nista bar da me uputi gde dalje da idem, a taj "strucnjak" mi se obraca kao detetu koje je zgresilo nesto, bez imalo postovanja ili strpljenja. Arogantnim doktorima koji ovako postupaju prema pacijentima samo zelim da se zapitaju: da li biste zeleli da vase cerke neko tako tretira? Toliko od mene, nadam se da cu nekome pomoci svojim iskustvom..
Odgovori