Inace, da napomenem, oduvek imam nizak pritisak 90/60 i osecam se potpuno normalno, to mi ne smeta.
Medjutim, u zadnjih par godina mi se desi ponekad da mi pritisak odjednom i naglo skoci (nekome ce zvucati smesno: na 110/80), pa naglo padne,ali to nije cesto, mozda 1-2 puta godisnje. Radjen mi je EKG i sve je u redu.
Juce, sam mislila da cu da umrem

Uzela sam odmah aparat za pritisak (digitalni, ali uvek sa njim merim!!) i pritisak je bio 106/67, a puls 103!!!!!

Te senzacije su trajale samo nekoliko sekundi (10-15) i proslo je, ali me je ubrzo uhvatio strah i pocelo je celo telo da mi drhti, i malo kasnije sam imala i dijareju (ako se tako moze nazvati - samo jedanput). Verujem da je to od straha!

Pola sata nakon toga mi se prispavalo, izmerila sam opet pritisak i tada je bio 75/43. Odspavala sam, i uvece je bio oko moje "normale", kao i puls 70!! Bila sam jako malaksala i uplasena.

Danas je uglavnom oko 83/51, puls 66, sli se generalno dobro osecam, s'tim sto se ja uvek ubedacim kada mi se to desi, jer se smatram nesposobnom, kada mi se takve stvari desavaju u 32. godini, sta li ce da bude kasnije??!!

Nadam se da ce neko da mi odogovori, dr Ivice, posebno bih volela da cujem i Vase misljenje!
Pozdrav, Majja