u 47.godini poremecaj menstruacije, a bone dojke i bradavice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
violinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 11, 2014 11:35 pm

u 47.godini poremecaj menstruacije, a bone dojke i bradavice

Post od violinaaa »

Imam 47 godina, nekoliko puta unazad dvije godine mi je izostala menstruacija, ali sada ima bolne i teske grudi, bolne na dodir bradavice, cesto mokrim.Seksualne odnose nemam godinama, pa bih iskljucila trudnocu...Osim, ako se može pokupiti na WC solji sperma...mozda necija...pocinjem umisljati sve i svasta, a posto cesto mokrim i urgentno, nasla sam se na WC skoljkama gdje ne znam da li je neko prethodno ostavio spermu...Depresivna sam i razdrazljiva, imam MS/stoga i urgentno mokrenje/ i svasta nesto, samo bi mi i ovo nedostajalo...Zasto me bole grudi, zasto nisam dobila menstruaciju, sta je u pitanju...Molim vas odgovorite

Kortizol mi je izuzetno visok, dugo vec.Pod dugorocnim, ili hronicnim stresom sam.Hvala Vam
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: u 47.godini poremecaj menstruacije, a bone dojke i bradavice

Post od tanja68 »

Stres, hormonski poremecaj,po godinama nije iskljucen ni ulazak u klimaks. Sto se cestog mokrenja tice, najverovatnije urinarna infekcija pa bi najbolje bilo poceti od urinokulture a onda i polni hormoni i naravno ginekolog ;)
violinaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 11, 2014 11:35 pm

Post od violinaaa »

Hvala Tanja...Trebalo bi sve to uraditi, da.Hvala jos jednom.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Не може да се затрудни од ВЦ шоље, али зато могу да се добију разне инфекције и паразити.
Odgovori