Kako se utvrdjuju kondilomi?
Radila sam kolposkopiu i utvrdjena mi je ranica na grlicu materice, papanikolau mi je II grupa, a sekret III...danas sam primetila tri male kvrzice na usminama polnog organa,pa me interesuje sta bi to moglo biti??? Da li su mozda kondilomi ili nesto drugo?
Hvala...
Kondilomi???
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prvo kondilome ne možete da dijagnosticirate sami , pa zašta postoje ginekolozi????Unutrašnji se utvrdjuju kolposkopskim pregledom.
Očigledno su se vama pojavile ''kvržice'' posle odlaska kod ginekologa,e sad lepo ponovo kod njega-nje- pa da on utvrdi šta je, jer ovde možemo samo da se konsultujemo jer niko ne može da konstatuje dok ne vidi isto.To mislim i za lečenje preko foruma,tipa ''koji bi lek ili antibiotik mogla da popijem da bi mi prošlo ...'' - krajnje neozbiljno,zar ne???
A,vi lepo kod ginekologa , jer to mora da se vidi.
Očigledno su se vama pojavile ''kvržice'' posle odlaska kod ginekologa,e sad lepo ponovo kod njega-nje- pa da on utvrdi šta je, jer ovde možemo samo da se konsultujemo jer niko ne može da konstatuje dok ne vidi isto.To mislim i za lečenje preko foruma,tipa ''koji bi lek ili antibiotik mogla da popijem da bi mi prošlo ...'' - krajnje neozbiljno,zar ne???
A,vi lepo kod ginekologa , jer to mora da se vidi.