KAKO DA SAZNAM DAL JE DEVOJKA TRUDNA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Nikola Markovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2015 7:13 pm

KAKO DA SAZNAM DAL JE DEVOJKA TRUDNA

Post od Nikola Markovic »

spavao sam sa devojkom pre nedelju dana i koristio sam kondom,ali nisam namestio lepo,jer sam bio pod dejstvom alkohola,mislim da mi je ostao vazduh napred,nisam drzao vrh dok sam stavljao kondom,nego sam samo navukao i ostao mi je vazduh....pa me zanima dal moze da ostane trudna,nije pukao koliko sam ja video,ali opet za svaki slucaj i da je proslo nesto malo i da je zatrudnela (ne daj boze),kako da saznamo,posto je tek proslo 7 dana,a i kasni joj pms,a ona kaze da njoj redovno kasni,nekad i po 10-15 dana,ali opet za svaki slucaj posle koliko dana mogu da proverim dal je trudna,naravno ne onim GLUPIM TESTOM IZ APOTEKE,nego kod ginekologa????
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Re: KAKO DA SAZNAM DAL JE DEVOJKA TRUDNA

Post od tanja68 »

Sacekaj jos 7 dana, ako ne dobije u medjuvremenu, neka ode u privatnu lab i trazi da joj urade beta hcg test na trudnocu. To je test iz krvi i najmerodavniji je. Tako rano ni ginekolog ne bi video na uz tako da je test najbolji.
Nikola Markovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2015 7:13 pm

Re: KAKO DA SAZNAM DAL JE DEVOJKA TRUDNA

Post od Nikola Markovic »

Hvala puno... Mnogo mi znaci.
Odgovori