pomoc i savet

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
zelenooka23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 20, 2015 11:13 pm

pomoc i savet

Post od zelenooka23 »

Imam jedno pitanje,imala sam dva spontana pobacaja ,jedan u drugom mesecu a drugi u cetvrtom mesecu trudnoce..radila sam sve moguce rezultate,i ja i moj suprug i sve je u redu,doktori ne umeju da nadju razlog spontanih pobacaja.Interesuje me da li je neka imala slicno iskustvo,i da li je uspela da odrzi trudnocu bez problema?planiram da zatrudnim treci put,ali se plasim da se ne desi isto kao sa prve dve trudnoce :( unapred hvala na odgovorima i savetima !
Zli doktor
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm

Re: pomoc i savet

Post od Zli doktor »

zelenooka23 napisao:Imam jedno pitanje,imala sam dva spontana pobacaja ,jedan u drugom mesecu a drugi u cetvrtom mesecu trudnoce..radila sam sve moguce rezultate,i ja i moj suprug i sve je u redu,doktori ne umeju da nadju razlog spontanih pobacaja.Interesuje me da li je neka imala slicno iskustvo,i da li je uspela da odrzi trudnocu bez problema?planiram da zatrudnim treci put,ali se plasim da se ne desi isto kao sa prve dve trudnoce :( unapred hvala na odgovorima i savetima !
Uradili ispitivanje na antifosfolipidni sindrom i trombofilije? Proverili štitastu žlezdu? Nemate insulinsku rezistenciju?
Odgovori