pitanja za kardiologa
pitanja za kardiologa
imam oboljenje mitralnog zaliska, pijem bisocor 2,5 mg dnevno. Medjutim u zadnje vrijeme mi varira pritisak,imam glavobolje i tesko disem. Posto mi je internista rekao da s godinama zalistak ce slabiti da l mi ovi simptomi to govore ili trebam promijeniti lijek..unaprijed hvala..pozdrav
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: pitanja za kardiologa
Мислиш да промениш лек без сагласности свог кардиолога?
Боље обрати пажњу на рамени појас и стање горњег дела кичме. Ти делови тела могу да изазову главобоље, проблеме са очима, промене крвног притиска, прескакање срца па чак и трајно пропадање срца због лоше инервације услед згњечених нерава.
Боље обрати пажњу на рамени појас и стање горњег дела кичме. Ти делови тела могу да изазову главобоље, проблеме са очима, промене крвног притиска, прескакање срца па чак и трајно пропадање срца због лоше инервације услед згњечених нерава.
hvala na odgovoru....ali htjela sam da vas pitam da li simptomi koje u zadnje vrijeme osjecm mozda govore da treba da se oboljeli zalistak zamjeni umjetnim i sta da preduzmem....hvala
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Написао сам шта да предузмете јер нови симптоми можда никакве везе немају са срцем. Најчешће имају везе са укљештењима на неком од спојева ребара и кичме (између плећки). Било би добро да вам неки физиотерапеут намести ребра, али само онај који зна о чему сам причао.
Пробајте да радите вежбе за рамени појас и масажу нарочито горњег дела леђа. Погледајте шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Рамена-рачунари и Кичма.
Пробајте да радите вежбе за рамени појас и масажу нарочито горњег дела леђа. Погледајте шта сам писао на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Рамена-рачунари и Кичма.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 04, 2014 7:58 pm
Imam pritisak 147 sa 67,da li treba da uradim neke analize,i ako treba,koje?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли си повећала дневни унос чисте воде или ти је и даље мука од ње?Jovana 321 napisao:Imam pritisak 147 sa 67,da li treba da uradim neke analize,i ako treba,koje?
-
- Novi član
Povecala sam dnevni unos vode kao sto ste mi i rekli.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Како ти сада није мука од воде?
-
- Novi član
Mozda zato sto sam izbacila koka kolu
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Реци ми да ли имаш икаквих здравствених проблема осим повишеног горњег крвног притиска?
-
- Novi član
Nekad mi se desi i da me probada tu sa leve strane gde je srce, i ne mogu da dodjem do vazduha, par puta sam se i onesvestila.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Оно што прво можеш да испробаш је да се решиш грча у мишићима, а можда и неког укљештења у раменом појасу односно између плећки. То треба да покаже резултат већ после неколико дана ако се правилно одради. Ако не помогне онда тражи друге узроке. Погледај на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Рамена-рачунари и Срце-прескакање-2.
Оба твоја проблема могу да буду узрокована грчем или укљештењем.
Оба твоја проблема могу да буду узрокована грчем или укљештењем.
-
- Novi član
Pogledacu, hvala vam puno.