Imam 18 godina i imala sam zadnji odnos pre dva i po meseca, bio je bez kondoma; sto bi se reklo, "na brzaka" bez ikakve ejakulacije. Dobila sam normalno menstruaciju nedelju dana nakon toga. Od tada nisam dobijala i sumnjala sam na trudnocu, medjutim uradila sam dva kucna testa sa razmakom od par nedelja i oba su pokazala negativan rezultat.
Jutros se pojavila krv na wc papiru ali to nije bila klasicna menstrualna krv i vec celog dana krv ne prelazi na ves (par tackica samo), i vrlo cesto mokrim od jutros.
Sinoc tokom tusiranja sam htela da izvidim stanje u svojoj vagini i kao da sam naisla na prepreku. Smrtno sam se uplasila. Dakle da nagovestim da nije bilo nikakvih simptom trudnoce, niti uvecanja obima struka, niti narastanja grudi, niti mucnina itd
Ne znam o cemu se radi, u potpunoj sam konfuziji. Molim, pomozite!
Pozdrav
Hitno
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: Hitno
Ako si pravilno uradila testove onda najverovatnije i nisi trudna.
Ipak, da bi otklonila svaku sumnju idi u privatnu lab i trazi da ti urade beta HCG test iz krvi. To ce pokazati 100% tacno da li jesi ili nisi trudna.
Posle njega obavezno idi kod ginekologa na pregled jer u svakom slucaju treba da se utvrdi zasto ti kasni.
Ipak, da bi otklonila svaku sumnju idi u privatnu lab i trazi da ti urade beta HCG test iz krvi. To ce pokazati 100% tacno da li jesi ili nisi trudna.
Posle njega obavezno idi kod ginekologa na pregled jer u svakom slucaju treba da se utvrdi zasto ti kasni.