Draga Obgyn,u oktobru bih trebala da idem na drugi IVF u Maribor,a trenutno sam u fazi alergijske reakcije na ambroziju ( imam izrazite simptome,kijavicu,svrbe me oci,curi nos,jak kasalj i sve sto ide uz to,a o nervozi da ne pricam).Obicno me drzi sve do kraja oktobra,uzimam samo vitamine i nista drugo.Da li mi je apmetno da ulazim u postupak u ovo vreme ? Brine me opste stanje organizma i koliko je moguci uticaj na uspesan IVF.
Hvala unapred !
Pitanje za Obgyn
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Holly Molly,
Mislim da ne treba da patite od simptoma kijavice i da pocnete da uzimate nesto od antihistaminika koji ce smanjiti te kongestivne simptome ( curenje nosa, suzenje ociju, nadrazaj grla) i da se posavjetujete sa Vasim alergologom sta treba da uzimate.
Oktobar je daleko, nema potrebe da se mucite zbog simptoma nego da simptomi budu kontrolisana, Vi cete se osjecati bolje ! bicete zadovoljniji ! i prema tome uci sa vise energie u IVF.
Mislim da koristenje antihistamina nema nikakve lose efekte na sam proces, ali provjerite to sa Vasim IVF specijalistom prije nego udjete u program.
Srecno.
Mislim da ne treba da patite od simptoma kijavice i da pocnete da uzimate nesto od antihistaminika koji ce smanjiti te kongestivne simptome ( curenje nosa, suzenje ociju, nadrazaj grla) i da se posavjetujete sa Vasim alergologom sta treba da uzimate.
Oktobar je daleko, nema potrebe da se mucite zbog simptoma nego da simptomi budu kontrolisana, Vi cete se osjecati bolje ! bicete zadovoljniji ! i prema tome uci sa vise energie u IVF.
Mislim da koristenje antihistamina nema nikakve lose efekte na sam proces, ali provjerite to sa Vasim IVF specijalistom prije nego udjete u program.
Srecno.
Pozdrav,
ObGyn
ObGyn
-
- Aktivan član