Pitanje za Obgyn

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 1:50 pm

Pitanje za Obgyn

Post od holly-molly »

Draga Obgyn,u oktobru bih trebala da idem na drugi IVF u Maribor,a trenutno sam u fazi alergijske reakcije na ambroziju ( imam izrazite simptome,kijavicu,svrbe me oci,curi nos,jak kasalj i sve sto ide uz to,a o nervozi da ne pricam).Obicno me drzi sve do kraja oktobra,uzimam samo vitamine i nista drugo.Da li mi je apmetno da ulazim u postupak u ovo vreme ? Brine me opste stanje organizma i koliko je moguci uticaj na uspesan IVF.

Hvala unapred !
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član

Post od holly-molly »

Da dodam samo da od vitamina uzimam C vitamin i Kalcijum + Elevit komplet vitamina za trudnice :lol: .

Pozzz
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član

Post od holly-molly »

Samo da vratim temu na pocetak da je vidite.
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član

Post od holly-molly »

Samo da vratim temu na pocetak da je vidite.
aha
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 24, 2005 7:57 pm

Post od aha »

I mene interesuje odgovor. Isti problem, ista situacija..... :(
Ne znam da li da pijem presing-za sada ne pijem. Sve mislim da ce mi stetiti, ali opet mucim organizam-sto se na mom licu lepo i vidi....
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Draga Holly Molly,
Mislim da ne treba da patite od simptoma kijavice i da pocnete da uzimate nesto od antihistaminika koji ce smanjiti te kongestivne simptome ( curenje nosa, suzenje ociju, nadrazaj grla) i da se posavjetujete sa Vasim alergologom sta treba da uzimate.
Oktobar je daleko, nema potrebe da se mucite zbog simptoma nego da simptomi budu kontrolisana, Vi cete se osjecati bolje ! bicete zadovoljniji ! i prema tome uci sa vise energie u IVF.
Mislim da koristenje antihistamina nema nikakve lose efekte na sam proces, ali provjerite to sa Vasim IVF specijalistom prije nego udjete u program.
Srecno.
Pozdrav,
ObGyn
holly-molly
Aktivan član
Aktivan član

Post od holly-molly »

Hvala Vam na odgovoru.

Zvala sam Maribor i rekli su mi da bi idealno bilo da ne uzimam nista,a ako moram,da se obavezno prvo konsultujem sa njihovim lekarom.Za sada izdrzavam,ali se stalno preispitujem da li od toga ima vise stete nego koristi.
Odgovori