Cudna alergija!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Y-elena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 05, 2007 2:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Y-elena »

Da ne otvaram novu temu mogu i ovde da postavim pitanje. Od skoro je pocelo da mi se pojavljuje crvenilo ali samo na zglobovima (na kolenima, laktovima, sakama). Pojavi se odjednom, svrbi i nestane. Da li neko zna sta to moze da bude i zasto se samo na zglobovima pojavljuje? Unapred hvala!
catcatalina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jan 10, 2015 2:26 am

Re: Cudna alergija!

Post od catcatalina »

Vidim da je dosta vremena proslo od kad je tema pokrenuta, nadam se da je trudnica s pocetka posta dobro, klince jos bolje :)

Ja ima problem sa ovim 'tajanstvenim' svrabom evo vec mesec i po dana- nemam nikakve promene na kozi ali me sve svrbi - glava, tabani, dlanovi, ma sve, i kad se pocesem to bukne i ostanu te ispupcene bele brazde..sve se to povuce jako brzo ako prestanem da se cesem.
Radila sam analize, bubrezi, jetra, secer, sve je ok, nisam alergicna ni na sta, na kraju mi je dermatolog rekao da samo ja mogu sebi da pomognem :)
Otprilike mi je ugrozen vegetativni nervni sistem, da ce ovo proci samo, trajanje zavisi od mene..Bitno da se ne cesem, da se ne nerviram, i da ne dozvolim da me nagovore da pijem lekove za smirenje :o
I tako ja meditiram i pokusavam da se ne cesem zadnjih par nedelja, planiram odlazak u Bogutovacku banju, kazu leci nerve, videcemo

goranai je uostalom lepo objasnila sta moze da bude uzrok ovoga, sandakg isto cula da je na nervnoj bazi - zanima me da su ikome predlozili neku vrstu psihoterapije, ima li neko s tim iskustva?
Mislim da cu i to probati, valjda ne moze da skodi. Iskreno, mislim da ce mi koristiti ali mi je malo frka.

Sve u svemu, samo bez nervoze i nerviranja, samo da je zdravlja sve ostalo se moze srediti.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Cudna alergija!

Post od aaaca »

Пробај са валеријаном. Тако ћеш моћи да закључиш да ли је на нервној бази.
Odgovori