Nedelju dana kasnije krvareje posle pilule za dan posle?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Tasa1234
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2014 12:43 pm

Nedelju dana kasnije krvareje posle pilule za dan posle?

Post od Tasa1234 »

Imam jedan problem,i treba mi hitna pomoc..
Imala sam pre nedelju dana nezasticen odnos, znaci 13.12.2014..pisalo mi je da su neplodni dani,kada sam na internetu izracunavala,ali kada sam ja izracunavala sama po uputstvu da od mog ciklusa,znaci 30 oduzmem 14 30-14 to je 16 i 16 dan ciklusa mi je ovulacija,i od tog dana se oduzme i doda 5 i onda se dobiju plodni dani.I kada sam tada izracunala bili su neplodni,ali posto sam osetila neko pulsiranje dok je bio u meni, zabrinuli smo se da je imao erekciju ali on nije nista osetio, i zbog tog pulsiranja sam se ja zabrinula,jer kad muskarcu pulsira,on izbacuje seme, a znam da spermatozoidi u zeni zive 3 dana. A meni bi na 3 dan bili plodni dani.
I za svaki slucaj sutradan popila sam pilulu za dan posle "Escapelle" :roll: i pisale su u uputstvu nezeljene reakcije, medju tim reakcijama bilo je krvarenje. Ni jedan jedini simptom nisam imala,sto je bilo dobro. I juce 20.12., posle nedelju dana sam dobila krvarenje, slicno menstruaciji,ali znam da nije menstruacija jer sam imala ovog meseca 05.12.
Ovo krvarenje je tamne boje, braon boje, i brine me to zasto je takve boje, i zasto posle nedelju dana je to pocelo? Molim vas ako mozete da mi date savet, bila bi jako zahvalna na pomoci...
Odgovori