Zakrivljeni penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
macan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 1:05 pm

Zakrivljeni penis

Post od macan »

Evo ovako,imam jedno pitanje i nadam se da cu dobiti korisne odgovore na ovom forumu.Naime penis mi je zakrivljen prema dolje u erekciji.Tako je od rodjenja i izgleda kao banana pa me zanima zna li netko vise o tome i moze li se ispraviti.Imam dvadeset i tri godine i nisam dosad nista poduzeo jer sve funkcionira normalno i nijedna partnerica se nije bunila.Ipak meni to malo smeta i zanima me u cemu je problem.Hvala na svim odgovorima.
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Pa sta se ti onda bunis ako se partnerka nije bunila? :D Verovatno ih pogadjas u neko mesto gde mi "pravi" ne mozemo da dopremo pa im se svidja. 8) Cuti tu i uzivaj!
macan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 1:05 pm

Post od macan »

Stvar je u tome sta cudno izgleda pa to mene smeta.Isto tako ne znam moze li to biti opasno,mislim mozda bih mogao imati problema kasnije zbog toga.
aga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 1:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

zakrivljeni penis

Post od aga »

cuti macane i uzhivaj ako tvoje partnerke se ne zhale nemoj puno da brines a ako bas hoces da ga ispravis onda ga stavi u kalup
pozdrav
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

To što ti je penis zakrivljen od kad znaš za sebe ne znači da treba da se operiš. Potrebno je da ti imaš neki realan problem u seksualnim odnosima, pa da se razmišlja o operaciji.
Evo pročitaj ovo http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=3510
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori