Braon iscedak umjesto menstruacije..

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
SOLIVAL
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 11, 2013 4:55 pm

Braon iscedak umjesto menstruacije..

Post od SOLIVAL »

Ćao cure...molim Vas da mi pomognete.Od kada koristim Jaz pilule za kontracepciju,umjesto normalnog krvarenja imam braon iscedak koji traje 4-5 dana i predstavlja menstruaciju.Dolazi mi normalno kao kada treba da dobijem ali nije normalna krv,nego braon iscedak..da li je to normalnoo..nemam nikakvih drugih nuspojava samo znači znatno manje krvarenje...
Micko87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 17, 2013 3:46 pm

Re: Braon iscedak umjesto menstruacije..

Post od Micko87 »

Cao, imala sam i ja isti problem s tim pilulama. Takodje se desavalo da tacno na polovini ciklusa dobijem isti taj iscedak a onda ponovo kad stvarno treba da dobijem menstruaciju. Tako sam ih pila 4 meseca a onda sam po preporuci doktora presla na Mersilon. I sada mi se to desava ali redje. Takodje od Mersilona mi pre menstruacije izlaze neke uzasne bubuljice po celu, koje do sada nikada nisam imala i inace imam jako cisto lice, ali celo mi se skroz upali pre menstruacije. Da li neko ima neki savet? Da nisi ti saznala nesto u medjuvremenu o tome? :) Pozdrav
kristina-tina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2014 12:38 am

Post od kristina-tina »

Zdravo....i ja imam tih problema neznam da li je to zbog yasmin pilula sto koristim ili nesto nije u redu samnom...pocela sam da ih pijem od pocetka ovog meseca decembra sada mi se ciklus zavrsio i odma posle toga na ulosci sam pogledala i to je bila crno gusto sekret ili sta je vec i to ne malo nego srednje kolicine...neznam sta je i volela bih da mi pomognete...to mi se desilo i prosle godine kada sam prvi put pocela da koristim mercilon.....pozdrav
kristina-tina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 10, 2014 12:38 am

Post od kristina-tina »

Zdravo....i ja imam tih problema neznam da li je to zbog yasmin pilula sto koristim ili nesto nije u redu samnom...pocela sam da ih pijem od pocetka ovog meseca decembra sada mi se ciklus zavrsio i odma posle toga na ulosci sam pogledala i to je bila crno gusto sekret ili sta je vec i to ne malo nego srednje kolicine...neznam sta je i volela bih da mi pomognete...to mi se desilo i prosle godine kada sam prvi put pocela da koristim mercilon.....pozdrav
Odgovori