Braon iscedak umjesto menstruacije..
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Braon iscedak umjesto menstruacije..
Ćao cure...molim Vas da mi pomognete.Od kada koristim Jaz pilule za kontracepciju,umjesto normalnog krvarenja imam braon iscedak koji traje 4-5 dana i predstavlja menstruaciju.Dolazi mi normalno kao kada treba da dobijem ali nije normalna krv,nego braon iscedak..da li je to normalnoo..nemam nikakvih drugih nuspojava samo znači znatno manje krvarenje...
Re: Braon iscedak umjesto menstruacije..
Cao, imala sam i ja isti problem s tim pilulama. Takodje se desavalo da tacno na polovini ciklusa dobijem isti taj iscedak a onda ponovo kad stvarno treba da dobijem menstruaciju. Tako sam ih pila 4 meseca a onda sam po preporuci doktora presla na Mersilon. I sada mi se to desava ali redje. Takodje od Mersilona mi pre menstruacije izlaze neke uzasne bubuljice po celu, koje do sada nikada nisam imala i inace imam jako cisto lice, ali celo mi se skroz upali pre menstruacije. Da li neko ima neki savet? Da nisi ti saznala nesto u medjuvremenu o tome?
Pozdrav

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 10, 2014 12:38 am
Zdravo....i ja imam tih problema neznam da li je to zbog yasmin pilula sto koristim ili nesto nije u redu samnom...pocela sam da ih pijem od pocetka ovog meseca decembra sada mi se ciklus zavrsio i odma posle toga na ulosci sam pogledala i to je bila crno gusto sekret ili sta je vec i to ne malo nego srednje kolicine...neznam sta je i volela bih da mi pomognete...to mi se desilo i prosle godine kada sam prvi put pocela da koristim mercilon.....pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 10, 2014 12:38 am
Zdravo....i ja imam tih problema neznam da li je to zbog yasmin pilula sto koristim ili nesto nije u redu samnom...pocela sam da ih pijem od pocetka ovog meseca decembra sada mi se ciklus zavrsio i odma posle toga na ulosci sam pogledala i to je bila crno gusto sekret ili sta je vec i to ne malo nego srednje kolicine...neznam sta je i volela bih da mi pomognete...to mi se desilo i prosle godine kada sam prvi put pocela da koristim mercilon.....pozdrav