Kako da se resim ovih bradavica?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Kako da se resim ovih bradavica?
Primetio sam da su mi se oko uda pojavile tri bradavice,dve su jako sitne dok je treca porasla zato sto sam je cackao.Da li neko moze da mi pomogne o cemu se radi.Hvala vam puno unapred.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Re: Kako da se resim ovih bradavica?
Ovih nekoliko bradavica koje vidim u blizini testisa podsećaju na genitalne bradavice ili kondilome,potrebno je da se javite dermatologu kao i vaša partnerka radi daljeg lečenja.
Doktore,sto posto sam siguran da ovo nije kondilom,kondilom ima drugaciji oblik i cveta kao karanfil,ovo izgleda kao klasicna bradavica,okrugla je,tj. elipsasta.Koliko sam mogao da vidim i da uporedim ovo izgleda kao moluska.Da li se ovo moze skinuti laserskim putem i koliko je opasno ako se ne leci? Hvala vam puno !
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Koliko vidim na fotografiji mislim na one promene pored samog testisa. Promene na zadnjici podsecaju na moluske, i mogu se tretirati laserom,azotom,kiretom itd.U svakom slučaju obratite se dermatologu kao i vaša partnerka.
Ja sam prvo primetio da imam neku bradavicu ispod pupka,ona je sada nestala,nakon mesec dana,i posle toga sam primetio da imam tri u predelu genitalija,ali nijedna nije na testisu,samo ta jedna koja je udaljena nekih 2,5 cm od testisa.Dok na drugoj strani partner nema nikakvih promena na kozi.I trenutno nisam u Srbiji,tako da ne znam sta bih trebao sada da uradim.