Kako da se resim ovih bradavica?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
strela111
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 18, 2013 4:02 am

Kako da se resim ovih bradavica?

Post od strela111 »

Primetio sam da su mi se oko uda pojavile tri bradavice,dve su jako sitne dok je treca porasla zato sto sam je cackao.Da li neko moze da mi pomogne o cemu se radi.Hvala vam puno unapred.
Slika
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Re: Kako da se resim ovih bradavica?

Post od dr Trojanović »

Ovih nekoliko bradavica koje vidim u blizini testisa podsećaju na genitalne bradavice ili kondilome,potrebno je da se javite dermatologu kao i vaša partnerka radi daljeg lečenja.
strela111
Novi član
Novi član

Post od strela111 »

Doktore,sto posto sam siguran da ovo nije kondilom,kondilom ima drugaciji oblik i cveta kao karanfil,ovo izgleda kao klasicna bradavica,okrugla je,tj. elipsasta.Koliko sam mogao da vidim i da uporedim ovo izgleda kao moluska.Da li se ovo moze skinuti laserskim putem i koliko je opasno ako se ne leci? Hvala vam puno !
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Koliko vidim na fotografiji mislim na one promene pored samog testisa. Promene na zadnjici podsecaju na moluske, i mogu se tretirati laserom,azotom,kiretom itd.U svakom slučaju obratite se dermatologu kao i vaša partnerka.
strela111
Novi član
Novi član

Post od strela111 »

Ja sam prvo primetio da imam neku bradavicu ispod pupka,ona je sada nestala,nakon mesec dana,i posle toga sam primetio da imam tri u predelu genitalija,ali nijedna nije na testisu,samo ta jedna koja je udaljena nekih 2,5 cm od testisa.Dok na drugoj strani partner nema nikakvih promena na kozi.I trenutno nisam u Srbiji,tako da ne znam sta bih trebao sada da uradim.
Odgovori