Impotencija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Kwan84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2014 3:26 pm

Impotencija

Post od Kwan84 »

Ovako, nov sam na forumu i imam jedan veliki problem. 18 mi je godina i Imao sam priliku dva put da imam sex,i ni jednom mi se nije digo. Dignut je dok ne stavim partnerki ruku u gace,i kad stavim sve se izgubi.Pre toga sam pokusavao,i normalno se digo,a cim dodje to toga sve se izgubi,kao da nije moj... Ne znam sta je to,i u zadnje vreme nemam jutarnju potenciju. Pomagajteee
Kwan84
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 16, 2014 3:26 pm

Re: Impotencija

Post od Kwan84 »

Ovako, nov sam na forumu i imam jedan veliki problem. 18 mi je godina i Imao sam priliku dva put da imam sex,i ni jednom mi se nije digo. Dignut je dok ne stavim partnerki ruku u gace,i kad stavim sve se izgubi.Pre toga sam pokusavao,i normalno se digo,a cim dodje to toga sve se izgubi,kao da nije moj... Ne znam sta je to,i u zadnje vreme nemam jutarnju erekciju. Pomagajteee
PodgorickiLamela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2014 3:34 pm

Re: Impotencija

Post od PodgorickiLamela »

Gledaj to ti je najvjerovatnje sve psiha. Probaj da popricas sa partnerkom o tome i da se opustis. Takodje je veoma bitno privlaci li te partnerka?
Vjerovatno je sve do psihe i tu jedino sam sebi mozes pomoci.
Ako ces da budes sto sigurniji podji kod urologa,pogledaj sebi nivo testosterona u tijelu. Pij kalcijum,selen,cink... :)
A sto se tice jutarnjih erekcija desavaju se nekad,a nekad ne. :)
Sve zavisi od mnogo faktora(kao od toga da li si prethodnu noc masturbirao,da li se nervozan...)
Samo probaj da se opustis,popricaj sa partnerkom i ne misli o tome sve ce doci na svoje vjeruj mi :)
Odgovori