zaista ne znam da li je ovo sve kardioloski, odnosno samo kardioloski problem...
pod terapijom sam concor (2,5mg ujutro, 1,25mg popodne) i na zadnjem holteru je bilo oko 1500 VES (holter prije toga je pokazao oko 2500, a holter prije toga 1300 - od ovoga patim vec nekih 3 godine, da ne mislite da ne skidam holter sa sebe

osim aritmija, imam svrab koze po licu, koji tretiram kortikosteroidima, na uput dermatologa i ponekad, tokom zime, po tijelu i u poslednje vrijeme me,periodicno, boli donji dio stomaka(stolica uredna). znam da ovo zvuci kao sve kao lista bolesti i da sam definitivno "skrenuo" malo, ali da li postoji mogucnost da je ovo sve nesto vise od anksioznosti? kapiram da anksioznost pokrece aritmije, ok, moze da djeluje na svrab koze, boli stomak itd itd, ali ja aritmije imam i kad krenem da se bavim necim (ako je neki aerobni sport, trcanje ili nesto - skoro ih nema, samo mi je nizak puls, posle trcanja ili voznje bicikla uzbrdo oko 70-80). tako da ako ima neki zajednicki imenilac koji izaziva svo to s...e u tijelu, volio bih da me neko uputi na nesto....
hvala i da ne odgovorite, barem sam malo podijelio "teret"