Tisonove zlezde, gde ima neka slika o tome ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Tisonove zlezde, gde ima neka slika o tome ?
vac sam ti odgovorila na drugom mestu da se brz pregleda, samo na osnovu price, ne moze reci.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
da li se tisonove zlezde pojavljuju na testisima i ako moze slika ?hvala
ukoliko govorimo o svim tim nekim belim tackicama koje predstavljaju normalnu varijantu kod odredjenog dela muske populacije, one mogu normalno da se nadju na ivici glavica, na kozi penisa i na testisima (tacnije na kozi skrotuma) - naravno nije identicna vrsta promena na svim tim mestima ali su sve normalne...ali naravno uvek treba videti kako sve to izgleda da bi se znalo da li je to zaista to...
Bio sam kod urologa imam i ja tisonove pitao sam ga za skidanje njih on mi je rekao da ne diram da nije potrebno da je to normalno. E sad iako to znam da je normalno nije meni problem vec nekim devojkama (a imao sam slucajeva da devojka odbije recimo oralni sex zbog toga) , iako objasnim situaciju one ne veruju jer se plase za svoje zdravlje -.- Iz tog razloga zelim da ih se resim da ne dolazim u neprijatne situacije dosta devojaka nisu obavestene o tisonovim zlezdama. Da li neko odavde zna koliko kosta lasersko skidanje i po kod se postupku to radi ? Hvala ...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ma kakvo crno lasersko uklanjanje, nemojte praviti sebi komplikacije u
zivotu zbog neobrazovanosti devojaka sa kojima ste bili intimni!
Otvoreno recite sta je u pitanju ili jednostavno trazite devojke koje znaju
ponesto o mushkim polnim organima
Samo budite iskreni i otvoreni i necete imati problema, poshto cutanje i sakrivanje i bezanje nikuda ne vodi!
zivotu zbog neobrazovanosti devojaka sa kojima ste bili intimni!
Otvoreno recite sta je u pitanju ili jednostavno trazite devojke koje znaju
ponesto o mushkim polnim organima

Samo budite iskreni i otvoreni i necete imati problema, poshto cutanje i sakrivanje i bezanje nikuda ne vodi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
madafakaz napisao:Bio sam kod urologa imam i ja tisonove pitao sam ga za skidanje njih on mi je rekao da ne diram da nije potrebno da je to normalno. E sad iako to znam da je normalno nije meni problem vec nekim devojkama (a imao sam slucajeva da devojka odbije recimo oralni sex zbog toga) , iako objasnim situaciju one ne veruju jer se plase za svoje zdravlje -.- Iz tog razloga zelim da ih se resim da ne dolazim u neprijatne situacije dosta devojaka nisu obavestene o tisonovim zlezdama. Da li neko odavde zna koliko kosta lasersko skidanje i po kod se postupku to radi ? Hvala ...
Ti onda lepo ukljuci komp, prosetaj se do neta i neka vidi da nije opasno

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 08, 2007 3:18 pm
Znam da je tema vec zastarela, ali mi treba samo neko ko bi pogledao slike i rekao po njegovom misljenju da li je to, Tisonove zlezde. Hvala na razumevanju.

Pozdrav,po slikama i drugim ovde napisanim iskustvima sam skapirao da imam tisonove zlezde...jedino mi nije jasno kako to da se mogu pojaviti sada dok sam u pubertetu,a pre ih nisam imao?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Зато што се тада појављују.