belo oko mladeza
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
belo oko mladeza
na stomaku imam mladez velicine 4mm oko kojeg se jos pre par godina pojavio beli krug. receno mi je da se ta pojava naziva halo nevus i da nije maligna. ali mene interesuje da li moze da se pretvori u maligni melanom. ponavljam, to mi se pojavilo pre par godina kada imala oko 14 god.
belo oko mladeza
Da li ti je radena dermoskopija i ko je dao dijagnozu???Jako me interesuje da saznam da li je jos neko upoznat sa ovom pojavom koja ispada da je retka pojava. Nas doktor je bio jako kratak i nejasan.Nadam se da ce mo saznati nesto vise o tome na sledecem pregledu koji je od prilike za mesec dana.Ista stvar je i kod mog detete.Vec godinu dana stoji beli krug oko mladeza. 

belo oko mladeza
Da li ti je radena dermoskopija i ko je dao dijagnozu???Jako me interesuje da saznam da li je jos neko upoznat sa ovom pojavom koja ispada da je retka pojava. Nas doktor je bio jako kratak i nejasan.Nadam se da ce mo saznati nesto vise o tome na sledecem pregledu koji je od prilike za mesec dana.Ista stvar je i kod mog detete.Vec godinu dana stoji beli krug oko mladeza. 

Ako zelis nesto vise da saznas www.emedicine.com/derm/ tu imas opsirniji opis o -halo nevus- Meni je problem sto je na engleskom pa nerazumem sve bas najbolje.