Krvi, slomljen ili nesto drugo?

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

IspodPalme
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 10, 2011 12:06 am

Re: Krvi, slomljen ili nesto drugo?

Post od IspodPalme »

U ponedeljak idem da proverim to, pa javljam sta je bilo.
Hvala svima na odgovorima.

Ne znam da li ima koske, ali ja tacno mogu da ga savijem na pola, u oba pravca (i na gore, i na dole).
Kada rukom prednji deo izdignem, onda je potpuno ok, sve izgleda normalno.

Ali cim sklonim ruku, on negde otprilike prvih 30% stoji uspravno, a ostali deo njega ka glavicu.. navijen je na dole.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Nema kost, ali je prelom penisa moguc. I veoma je bolan, i znao bi da to imas...
Dzoka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 03, 2014 12:19 pm

Post od Dzoka »

zdravo napisao:Pa ne moze se znati dok se ne sedne i ne nauci nesto o medicini. Davanje saveta koji se ticu zdravlja, nosi odredjenu dozu odgovornosti i zahteva odredjenu dozu znanja... Ovu priliku bih iskoristio da jos jednom podvucem da penis nema koske :D
Da nema, ali kako da covek pita ili objasni kada mu je penis u punoj erekciji uvek dignut pod uglom od oko 80 stepeni i zenska budala ga sa obe ruke iz korena da kazem prelomi,kako reci drugacije na drugu stranu,bolno,i vise se ne dize kao pre vise nije tako tvrd iako je do tada erekcija trajala i do sat vremena bez problema.Da li ima neka vrsta pomoci za ovaj slucaj
Dzoka
Novi član
Novi član

Post od Dzoka »

Dzoka napisao:
zdravo napisao:Pa ne moze se znati dok se ne sedne i ne nauci nesto o medicini. Davanje saveta koji se ticu zdravlja, nosi odredjenu dozu odgovornosti i zahteva odredjenu dozu znanja... Ovu priliku bih iskoristio da jos jednom podvucem da penis nema koske :D
Da nema, ali kako da covek pita ili objasni kada mu je penis u punoj erekciji uvek dignut pod uglom od oko 80 stepeni i zenska budala ga sa obe ruke iz korena da kazem prelomi,kako reci drugacije na drugu stranu,bolno,i vise se ne dize kao pre vise nije tako tvrd iako je do tada erekcija trajala i do sat vremena bez problema.Da li ima neka vrsta pomoci za ovaj slucaj

Molim za pomoc ako je uopste ima
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Да није психички? Вероватно си се истраумирао због будале па су можда остале последице.
Dzoka
Novi član
Novi član

Post od Dzoka »

aaaca napisao:Да није психички? Вероватно си се истраумирао због будале па су можда остале последице.
Kako psihicki kada od tog momenta mi ne radi kontrola "opruge" koja je ranije bila zategnuta iz korena
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Ima jedan ligament koji drži penis da u erekciji ide na gore, on može da se pokida. Čak se ako je ekstremno kratak on preseca jer onda onemoguava normalne odnose.

Sam taj ligament bi uticao samo na položaj penisa, ne na njegovu tvrdoću iako može neka udružena povreda, kao i psiha da naprave problem. Idi na pregled kod urologa, ovako se može samo nagađati.
Silva32
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2014 6:03 pm

Post od Silva32 »

Bok ljudi.
I ja imam problem sa savijenim penisom.Meni ide prema dolje.

http://imgur.com/a/SksPq

Ka što vidite na prvoj slici ja ga lako s rukom izravnam i ništa me ne boli,al kad ga pustim onda je kao na drugoj i trećoj slici.
Zanima me jel bi trebao to operirati da se izravna il će i tako biti dobar?
Odgovori